Ok więc tak radio prowadzi YodaM i Meredith zwykle w godzinach wieczornych. Cała zabawa polega na tym, że wy wybieracie co chcecie uslyszeć a my to puszczamy. Play listy są dostępne tutaj:
Można w niego kliknąć i sie powinien odpalic w winampie, a jak nie idzie w ten sposób to w playliscie naciskamy na ADD --> URL i tam kopiujemy ten adres i dajemy na OK.
Jeśli wszystko jest ok to powinno sie dać coś usłyszeć :) Oczywiści serwer musze najpierw włączyć.
Piosenki zamawiajcie na gg u aktualnego władcy/władczyni radia lub na PW ;) Dobrze też by było rzucić jakąs dedykacje. Najlepiej to zamówienia składać tuż przed albo w trakcie trwania audycji.
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Niewiele mogę dodać od siebie, YodaM wszystko ładnie rozpisał.
W moim przypadku możecie zacząć składać dedykacje pisząc do mnie na PW (lub na gg) na jakieś pół godziny przed rozpoczęciem audycji i w trakcie. Będzie mi łatwiej posegregować zamówienia. Gorąco zachęcam Was do składania dedykacji - przecież nie muszą być one specialnie wymyślne. A za to mogą dostarczyć nam co nie miara śmiechu, a przecież generalnie o rozrywkę tu chodzi.
Aha, jedna sprawa. Składając zamówienie podawajcie i nazwę zespołu i tytuł piosenki. Jakbyście byli tak uprzejmi, napiszcie też z jakiej płyty pochodzi dana piosenka - to zdecydowanie ułatwi mi jej identyfikację i ogólnie usprawni całą procedurę. Z góry dziękuję. :)
Jak na razie to chyba wszystko. Wczoraj była pierwsza, genialna audycja YodaMa, a dziś o godzinie 20 będzie moja - mam nadzieję, że niewiele gorsza. Do usłyszenia.
_________________ - ...stwierdzono u niej wręcz niepoczytalną skłonność do okrucieństwa,
agresji, gwałtownych wybuchów gniewu a także wybujały temperament.
- u każdej baby można stwierdzić coś takiego.
Szanowne ludki, ludziska i krasnoludy!
Zważywszy na kłopoty techniczne, powstałe podczas prowadzenia audycji, jestem zmuszona prosić Was, żebyście starali się składać dedykacje nieco wcześniej. Bo wygląda to tak, że wszyscy zamawiają piosenki w ostatniej chwili i mam małe urwanie głowy, kiedy odzywa się do mnie równocześnie 5 osób na gg i dochodzą 3 wiadomości na PW (tak było wczoraj).
Dedykacje można składać przez cały dzień w którym ma odbyć się audycja, no i w jej trakcie. Ale trzeba się liczyć z tym, że jeśli zamówicie piosenkę w trakcie audycji, to - najprawdopodobniej - zabrzmi ona w radiu z dużym opóźnieniem (wczoraj było, lekko licząc, pół godziny).
Dziękuję zgromadzonym za uwagę.
_________________ - ...stwierdzono u niej wręcz niepoczytalną skłonność do okrucieństwa,
Skladanie propozycji najlepiej na GG, w ostatecznosci na PW, chociaz zlitujcie sie bo mam jeszcze IRCa na glowie ;p
---
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Moth, czemuż to ? :p
[dawaj na komentarze to, bo ja nie jestem w stanie nic zrobic tylko cos klepac na klawoiaturze, a tutaj offtopa robic nie bedziemy ;p ]
---
Schodami do nieba :) - Teraz pod niebem znaleźć mnie można :)
---
LOVE BUZZ - czyli stąd do wieczności :]
---
Schodami do nieba :) - Teraz pod niebem znaleźć mnie można :)
---
LOVE BUZZ - czyli stąd do wieczności :]
---
następuje reaktywacja radia Grunge. Z tego samego adresu co poprzednie http://www.pearljam.net.pl/radio.htm . Zaznaczam również że na tym radiu może zagrać każdy kto ma czas i chęci. O więcej informacji proszę pisać na moje gg 5943769 bądź na PW
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum