Wysłany: 2007-08-22, 20:40 Not in our Name - Dead Man Walking: The Concert
"Not in our Name - Dead Man Walking: The Concert"
"To jest jeden z tamtych specjalnych późnych wieczorów, które nigdy nie zdarzą się ponownie..."
Koncert zarejestrowany w 1998 roku, w którym uczestniczyli między innymi muzycy z Pearl Jam - Eddie Vedder i Jeff Ament.
Wraz z Rahat Fateh Ali Khan'em ( bratanek Nusrat Fateh Ali Khan'a, poszedł w jego ślady i od dzieciństwa był przygotowywany do roli qawwala (wykonawcy qawwali). Zgodnie z tradycją, nauki przekazuje się najstarszemu synowi, ponieważ jednak Nusrat Fateh Ali Khan nie miał synów, zdecydował się uczyć bratanka. ) zagrali piosenki z soundtraku do filmu "Dead Man Walking"...
"Dead Man Walking: The Concert"
1.Trouble - 2:58
2.Dead Man Walking - 3:59
3.The Long Road - 9:45
4.The Face Of Love - 9:34
_________________ "życie to inteligentna wieża, do której klucz posiadają wyłącznie najmądrzejsi. nieporozumienie jest gorsze od głupoty." WYBIERAM TYLKO TO, CO NAJLEPSZE - T.B.S - D.R.P - NIE MASZ WYBORU? WYBIERZ NAJLEPSZYCH!
Ostatnio zmieniony przez pustak 2007-09-25, 00:03, w całości zmieniany 2 razy
Ja jestem na szczęscie posiadaczem oryginalnego zapisu tego koncertu na DVD. Parę złotych trzeba wydać ale polecam. Kupiłem jakiś czas temu przez www.empik.com niestety chwilowo niedostępne
_________________ 2009 U2 - Chorzów
Pearl Jam- Berlin
Radiohead - Poznań
... a kto wie co jeszcze.
LAST FMTUBE
Biggerman, musisz pamietac ze jako student mam bardzo ograniczony budzet. Juz i tak szarpnalem sie na oryginalne (i przecenione) Touring Band, a do Live At The Showbox przymierzam sie od dawien dawna.
Z czasem zamierzam wszystko wymieniac na oryginale, ale stopniowo prosze panstwa, stopniowo. Obecnie jestem nawet zmuszony zrezygnowac z Immagine in Cornice. Czekam wiec z niecierpliwoscia na poprawne haslo od pustaka.
ps. Ja jestem zachwycony tym video... Jak jest oryginał nie omieszkam sobie zapodać ;)=... Jest warte by wyłożyć pieniążki ...
_________________ "życie to inteligentna wieża, do której klucz posiadają wyłącznie najmądrzejsi. nieporozumienie jest gorsze od głupoty." WYBIERAM TYLKO TO, CO NAJLEPSZE - T.B.S - D.R.P - NIE MASZ WYBORU? WYBIERZ NAJLEPSZYCH!
Dowiedziałem sie właśnie z dzikiego źródełka, że owy koncert nie istnieje na DVD??!! Więc jak z tym jest Biggerman??? Bo nie wiem komu teraz wierzyć??? Może to jakiś rarytasik jest i jesteś tym szczęśliwcem... Proponuję zapodać fotkę oryginału i sprawa będzie wyjaśniona ;)=...
Edit:
bzzzzz hasła ;P ;)=
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum