Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
kupno gitary
Autor Wiadomość
Radivaar 
cały ten dżez

Wysłany: 2010-11-12, 22:38   

A polecacie jakieś konkretne gitary czy marki jeśli chodzi o akustyki? Również chciałbym się nauczyć grać, a nie mam zamiaru wydawać krocie na gitarę elektryczną jeśli nie wiem nawet czy mnie wciągnie. Na całość, czyli gitarę akustyczną + najpotrzebniejsze akcesoria chciałbym wydać około 500zł.
Najbardziej odpowiadały mi oferty ze sklepów Rock'n'Roll bądź Riff gdyż mam do nich najbliżej ;]

beermore 

Wysłany: 2010-11-13, 00:37   

Kala - http://midi.pl/p1744-ROLA...z-gitarowy.html

Wystarczy wklepać w google i od razu wyskakują pozytywne opinie.

Radivaar - http://www.rnr.pl/p2334.1...akustyczna.html

Generalnie słyszałem że Corty są całkiem fajne, i zawsze to nie jest jakiś SkyWay lub inny shit.

Breed
[Usunięty]

Wysłany: 2010-11-17, 20:53   

yamaha c30 - klasyczna ale fajna w riffie ok.400 razem z tunerem z kostkami itp. wyjdzie jakies 500 zł.

beermore 

Wysłany: 2010-11-17, 21:00   

Ale na czym polega Twoje pytanie czy odpowiedź misiu? :lol:

NickBlack 

Wysłany: 2010-11-30, 20:03   

Kala napisał/a:
a mi się poodkrecało... i jak odkurzałam to wciagnełam te czesci które odpadły.Musiałam grzebać w worku w śmieciach ;P Ale działa.

Nie chce zakładac nowego tematu wiec: Kupie jakis piec do ok.600zł? Oczywiscie 15. ;]

za 6 stów dostaniesz piecyk 15 wyebany w kosmos ... a tak serio to marshalla za przeszło 3 stówki z gwarancją w sklepie ,nową dostaniesz ... ale coś mi tu śmierdzi że mało zorientowana jesteś więc chyba raczej nie myślisz o tym poważnie i tylko tak rzuciłaś tematem ...

Co do gitar za 5 paczek to ja mam Takamine G series i nie narzekam ...są lepsze wiadomo ,ale np Pearl Jam na wersji unplugged ma właśnie takamine

Kala 

Wysłany: 2010-12-01, 17:17   

NickBlack napisał/a:
ale coś mi tu śmierdzi że mało zorientowana jesteś więc chyba raczej nie myślisz o tym poważnie i tylko tak rzuciłaś tematem ...
nie jestem zorientowana dlatego się pytam ;] (to chyba logiczne). Myslę o kupnie pieca BARDZO poważnie (jeśli o to się rozchodzi) bo ten mój to żench i praktycznie nic sie nie da zagrać :evil:

Odpowiedz do tematu