A polecacie jakieś konkretne gitary czy marki jeśli chodzi o akustyki? Również chciałbym się nauczyć grać, a nie mam zamiaru wydawać krocie na gitarę elektryczną jeśli nie wiem nawet czy mnie wciągnie. Na całość, czyli gitarę akustyczną + najpotrzebniejsze akcesoria chciałbym wydać około 500zł.
Najbardziej odpowiadały mi oferty ze sklepów Rock'n'Roll bądź Riff gdyż mam do nich najbliżej ;]
a mi się poodkrecało... i jak odkurzałam to wciagnełam te czesci które odpadły.Musiałam grzebać w worku w śmieciach ;P Ale działa.
Nie chce zakładac nowego tematu wiec: Kupie jakis piec do ok.600zł? Oczywiscie 15. ;]
za 6 stów dostaniesz piecyk 15 wyebany w kosmos ... a tak serio to marshalla za przeszło 3 stówki z gwarancją w sklepie ,nową dostaniesz ... ale coś mi tu śmierdzi że mało zorientowana jesteś więc chyba raczej nie myślisz o tym poważnie i tylko tak rzuciłaś tematem ...
Co do gitar za 5 paczek to ja mam Takamine G series i nie narzekam ...są lepsze wiadomo ,ale np Pearl Jam na wersji unplugged ma właśnie takamine
_________________ Produkt może zawierać śladowe ilości orzechów
ale coś mi tu śmierdzi że mało zorientowana jesteś więc chyba raczej nie myślisz o tym poważnie i tylko tak rzuciłaś tematem ...
nie jestem zorientowana dlatego się pytam ;] (to chyba logiczne). Myslę o kupnie pieca BARDZO poważnie (jeśli o to się rozchodzi) bo ten mój to żench i praktycznie nic sie nie da zagrać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum