Witam planuje zakupić gitare do mniej wiecej 600 zl . Przygode z gitara dopiero zaczynam wiec nie wiem co wybrac w przyszlosci chcialbym grac jakies ciezsze brzmienie ; p http://allegro.pl/epiphone-les-paul-spe ... 54677.html co sadzicie o tej gitarze? oczywiscie gitara nie musi byc nowa interesuje mnie glownie kupno na allegro
Nowe Les Paule Epiphona są podobno do niczego, jak już to te produkowane w Korei do 2004 roku.
Jak się dopiero zaczynasz uczyć, to kup sobie jakiegoś Squiera, do specjalnych siekier się nie nadaje, ale jak dobrze trafisz, to przynajmniej da radę taką gitarę nastroić. Albo Corta.. Nie wiem.
Na allegro nie ma co kupować tanich gitar, wiadomo można trafić różne fajne egzemplarze, ale ciężko. Najlepiej w muzycznym z kimś, kto się zna.
ja nie mam mozliwosci kupic w sklepie muzycznym interesuje mnie tylko kupno przez internet wiec jakies propozycje ? oczywiscie w gre wchodzi rowniez gitara uzywana ? licze na pomoc stipa (?)
Samic jest podobno git... i Majonez. Radziłabym Ci dozbierać trochę kasy i kupić coś lepszego... bo ten Epi wczoraj mi się zje***...Wiec nie popełniaj tego błędu co ja!
wiem,że niczego nowego i dobrego nie zakupie za 600 zł... co polecacie w takiem razie?! Jak narazie kase zaczynam zbierac... a piec nowy musi być bo mam tragedię... jakieś Vision -.-. Grać sie nie da... trzeszczy i nic nie słychać. :(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum