Wysłany: 2008-06-18, 00:30 Bonnaroo Music Festival, Manchester
Nagranie z publiki,tzw AUD,lecz po zassaniu próbnie dissidenta uznałem,że wrzucę tutaj byście usłyszeli jak to PJ się prezentuje w roku 2008 i chętniej kupili orginalne booty
CD 1
Intro
Hard To Imagine
Corduroy
All Night
Why Go
Elderly Woman Behind The Counter In A Small Town
Down
Who You Are
Severed Hand
1/2 Full
Animal
CD 2
Even Flow
Daughter
Gone
Love Reign O'er Me
Do The Evolution
Rearviewmirror
CD 3
Encore 1:W.M.A.
Better Man(Save it for Later)
Black
Life Wasted
Crazy Mary
Porch
Encore 2:No More
Release
Alive
Encore 3:All Along The Watchtower
hahaha...może to głupio zabrzmi,ale sporo osób, fanów PJ pisało,że napoczątku nie kumało co to za piosenka...Chodzi o WMA....posłuchałem tego wykonania i się zasmiałem,bo własnie na taki "rif" gitarowy na akustyku jak gra Stone to ja grywałem Sobie go śpiewając tę piosenkę...a tera PJ zrobił podobny patent
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
BTW, wszystkie rarytasy brzmia znakomicie. Nic tylko czekac na oficjalnego boota.
O tak, czy już jest oficjalne wydanie, czy w ogóle będzie? Jestem w trakcie przesłuchiwania ( dopiero ), ponownie mnie wgniótł black ;p ehhh... te pogłosy. W każdym bądź razie, już mam smaczek na oryginała.
ps. jak powróci swapper to temat zostanie przerzucony do "2008"...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum