Słyszałem,że krótko grali i Duval przesadzał ze stwierdzeniami jesteście super i itp.
Mnie ciekawi inna rzecz czy nagrają płytę.Wtedy zaczeli by nowy rozdział a nadal dwa wokale nałożone na Siebie i muzyka Cantrella mogło by być zajebistym połączeniem.
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
Wysłany: 2006-06-17, 18:35 Re: ALICE IN CHAINS 7.06.2006 SPODEK
Nutshell napisał/a:
co sadzicie o reaktywacji AiC??:)
Jestem przeciwny wszelkim próbom odgrzewania starego kotleta, nawet jesli ten kotlet byl kiedys wyjatkowo smaczny.
Od razu zadac mozna pytanie po co.. mogli przeciez zalozyc nowa kapele a rozdzial AIC zamknac wraz z odejsciem lidera kapeli.. tylko czy nowe numery bylyby rownie dobre? watpie
_________________ Tym co masz jest sumienie, bracie, szanuj je bo możesz je stracić
Zgodzę się z hookiem.Niech nagrają płytę,pewnie ciekawą stylistycznie,ale pod nową nazwą.Nowy rozdział a patrząc na poziom rocka i pomysłów Cantrella to obok PJ mógłba by być fajna kapela.
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
Ja bylam i powiem ze poczatkowo wahalam sie czy wybrac sie na ten koncert, ale teraz tego nie zaluje :D To byl jeden z najwspanialszych momentow w moim zyciu. Udalo mi sie dopchac prawie do samych barierek. Najbardziej podobalo mi sie ze Inez caly koncert sie do nas cieszyl :D a pozniej solowka Jerry'ego kiedy gral Nutshell byl taki skupiony... magia
Nie wspomne juz o takich chwilach jak Rooster czy Down In A Hole wyspiewanych przez publicznosc ;)
Udalo mi sie zdobyc plakat taka mala pamiatka, ponoc DuVall wyszedl pozniej rozdawac autografy, ale ja niestety musialam juz wracac do busa....
Jesli ktos chce linka z koncertem to moge tu wrzucic ;)
Także byłem na koncercie, za prawdę przyjechaliśmy z kumplem bardziej na Stone Sour i Bloodsimple ale na Alicji też byliśmy więc chyba mogę się wypowiedzieć. Wiadomo ze każdy hardcore fan powie że był full wypas koncert, ale według mnie koncert w każdym razie nie był zły… wokalista hmm no nie wiem co o nim myśleć jakiś afro-amerykanin czy cos(sorki ale nie znam nazwiska) według mnie to nie było to… co oryginał… oczywiście Rooster, Down In A Hole albo Man In The Box wymiot ale tak to hmm, po zatem miał naprawdę słaby kontakt z publicznością (w porównaniu z Stone Sour), powiedział tylko połamane witam, 2x dziekuje i troszeczkę po angielsku, według mnie mało troche a o to głównie chodzi na koncertach...
Podsumowując jak ktoś lubi AiC to nich żałuje, a jak nie to nie ;)
Nutshell, Swapper napisal zebys link rozsylala na PM (private message - prywatna wiadomosc).
Masz szczescie, ze pod linkiem zobaczyc mozna tylko: "This file has expired.", ale nastepnym razem rozsylaj takie rzeczy prywatnie.
Nieiwem po co był ten koncert, mogli grac pod inną nazwą , ja wole pamietac stare A.I.C:)....
_________________ ..Niechce Cię truć pigułkami ze snu...
hmmm a moze jakie piosenki zaspiewali cos??interesuje mnie to a wy tylko o wokaliscie mowicie...a pzoa tym chyba kolor skory wokalisty akurat nie m nic do rzeczy... o glosie sie nie wypowiadam bo nie slyszalem;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum