szary: Szary.. pozycz namiocik.. w dobre rece go dasz;) Ja bym sobie spiwor wzial.. flaszke.. obalilibysmy ;)
Opcja 5 godzin na zimnym przystanku sam jak palec w ciemna noc.. nie brzmi zachecajaco
_________________ Tym co masz jest sumienie, bracie, szanuj je bo możesz je stracić
No i oczywiscie koncert był cudowny :D Zagrali nawet Katasze :D Mam autograf Kasi Nosowskiej :D Szkoda mi tylko Hook'a kóry musiał całą noc czekać na autobus :/ Tera ide spać... moze później wrzuce jakies foty z koncertu
szary: Nie było tak źle.. wkońcu siedzieliśmy we dwóch
Jeszcze mnie bania boli;) nie pije wiecej z toba;)
Podsumuwujac: wyjazd sie udal, jestem zadowolony. Wielkie dzieki dla Szarego za wszystko, za opieke, towarzystwo.. tak szybko wyrwalem na autobus ze nawet nie zdazylem podac reki i sie pozegnac. Dzieki raz jeszcze.
P.S. Skrobnij Szary jakas relacje z koncertu.. z checia na trzezwo spojrze na to raz jeszcze.. moze cos mi z niego umknelo
_________________ Tym co masz jest sumienie, bracie, szanuj je bo możesz je stracić
narazie mam set liste... zdaje sie że było to tak:
is it strange
s.o.s.,
leżę tu,
całą noc,
a ty?
teksański,
muka,
cisza, ja i czas
cudzoziemka...
to tu,
mimo wszystko,
luli lali,
4 pory,
mówię,
byłabym,
ho,
ja sowa,
antiba,
katasza,
list,
NA BIS:
zazdrość,
shisophrenic family,
chyba
Ostatnio zmieniony przez szary 2006-09-05, 17:18, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum