Drugi i trzeci września to Dni Polkowic. Z tej okazji przyjeżdżają różne ciekawe i mniej ciekawe zespoły.
3 Września o godzinie 21:00 wystąpi HEY..... biletów nie ma, bo koncert jest za darmo,
więc mozna sie wpieprzać
No więc.. mam blisko, z Szarym juz gadałem. Problem to jak wrocic, ewentualnie co ze soba zrobic do czasu przyjazdu autobusu... ladne pare godzin jakos trzeba bedzie zagospodarowac... a nie chce ich spedzic na zimnej, ciemnej lawce na przystanku autobusowym.. juz to kiedys przerabialem.. nic fajnego.
_________________ Tym co masz jest sumienie, bracie, szanuj je bo możesz je stracić
To jest kwestia tylko tego żeby było trochę więcej osób, wtedy czas szybko zleci, miałem identyczną sytuację jak po koncercie Kultu, który skończył sie coś po północy, musiałem czekać do siódmej rano na autobus powrotny, ale nie byłem na szczęście sam więc nawet sie nie zorientowałem kiedy mieneła cała noc
szary: troche wiecej osob... ja
Koncert zaczyna sie o 21.. potrwa do 22 to maks.. o 3:20 jest powrotny autobus do wrocka... ponad 5 godzin.. szary zlituj sie.. chociaz jakas szope zorganizuj.. na slomie przyjemniej niz na przystanku;)
Z checia sie wybiore, chociazby aby te marudzaca szara morde zobaczyc
Jakby kto jeszcze chcial.. mial np namiot.. to zupelnie inaczej by to moglo wygladac.
_________________ Tym co masz jest sumienie, bracie, szanuj je bo możesz je stracić
W warszawie grał raz Hey przed KULTem za stodołą i bilety były za darmo.Załamałem się komercyja w jaką wpadł Hey.Pod sceną były różowe panienki,śpiewające mukę.To nie ten Hey co jeszcze pare lat temu.Ich koncertówka z 94 to jest moc i klimat fanów.Teraz jak się poczyta fora to są opinię,że Hey się skończył.Na szczęście przed Kultem wszystkie plastiki przewiał prowadzący mówiąc co zagra i zostali tylko fani.
Tak BTW to koncerty bezpłatne sucks
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
Jutro koncert o 21. Jedzie ktos jeszcze.. ewentualnie ktos by chcial z Wrocka pojechac?
Szary mieszka na miejscu ale sie obija i nie chce w domu przekimac i namiotu tez nie chce zorganizowac... Szary a ja w ankiecie zaznaczylem ze spoko koles z ciebie
Deklarujcie sie.. jak znalazlaby sie 1 osoba to moglibysmy wspolnie sie wybrac. Ale wstedy Szary nie ma lekko.. siedzisz z nami na przystanku do 3:22... :/ no chyba ze nocleg/namiot skolujesz.
Kurcze... nie mam takie mozliwości, bo starzy w chacie na złośćsiedzą, namiotu nie mam i nie ma tez od kogo ew. pożyczyć.... ale siedzieć na przystanku to sama frajda :D
Dobrze by było żeby jednak was więcej przybyło.... AGRAWA miałą być :D Nie wiem w końcu czy sie zjawi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum