kto z forum się wybiera? info: http://www.jarocinfestiwal.pl ja bym pojechał, ale gorzej z ekipą. jest jeszcze fajna promocja pkp: jeśli wykupisz karnet to możesz wrócić za darmo do domu pociągiem, więcej na stronie. piszcie, bo nie mam z kim jechać:)
Chętnie bym się wybrała na Jarocin , czemu nie , tylkoproblem w tym ,że nie mam z kim jechać. No i tutaj jest cały problem jeśli była by możliwośc ,że ktośprzejazdem by jechał przez mą dziure to może bym się nawet zabrała.
Zamierzam się wybrać, ale czy wypali to nie wiem;P
Agrafko, widzę, że jesteś z opolskiego:) ja też:P więc jeśli moja koleżanka się zdecyduje jechać to możesz się z nami zabrać:)
_________________ Trzy bajki jeszcze raz
Trzy bajki cały czas
stefcia, O kurcze! Ty jesteś z Głubczyc! Wyobraź sobie ,że nie daleko mam rodzine i często tam bywam, a na bank jestem przejazdem przez Głubczyce xD ale buty ... normalnie zgon w trampkach ... fajnie xD
oooo no widzisz jaki ten świat mały :D
w najbliższym czasie spytam sie kumpeli czy się już zdecydowała jechać, a jeśli nie to przecież możemy we dwie jechać:D
jakby co to na PW lub na gg dam Ci znac;]
_________________ Trzy bajki jeszcze raz
Trzy bajki cały czas
px, podaj miasto, bo ja mam na podkarpackim rodzine ;p
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Oczywiscie jak pojade ... bo różnie w życiu bywa... wiadomo ... to można się spotkac na miejscu :) wiadomo ,że razem znaczy lepiej
w sumie mam dylemat czy woodstock czy jarocin
Szczerze mówiąc jeśli miałabym wybierać - Uctok czy Jarocin, wybrałabym jarocin bez zastanowienia: lepsze kapele, równie fajny klimat, mniej ludzi, pozytywniej :) Poza tym na wood już jeździłam a na Jarocin w zeszłym roku nie mogłam bo mam pecha największego na całym świecie! Mam nadzieję ze w tym roku nie będzie zadnych smutnych niespodzianek i przyjade bez problemu:)
_________________ "Po co mam czas tracić na mówienie do ściany - ściana i tak zawsze swoje wie...'
YodaM: Radymno, pewnie nie znasz:D bardzo blisko mam do Jarosławia i Przemyśla, do Rzeszowa też niedaleko, a Twoje ziomki skąd są?:)
Jamik: Kazik i Buldog to dzień trzeci, pamiętaj:D
mi Jarocin nawet taniej wyjdzie niż woodstock, to nie mam wątpliwości, bo jest o wiele lepszy
px, kolo stalowej woli ;) Radymno ? hmmm cos mi sie obilo o uszy, ale nie kojarze jednak dokladnie gdzie to jest ;p
A na Jarocin moze sie wybiore, chcialbym w te wakacje siedziec jak najmniej w domu ;)
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum