Zamknięty przez: hook 2009-02-21, 13:26
KULT - Trasa październikowa 2006
Autor
Wiadomość
JAMik
Poligon nr. 4
Wysłany: 2006-10-14, 00:09 KULT - Trasa październikowa 2006
Czy ktoś się wybiera na koncerty...poza mną oczywiście
Zachęcam.Chłopaki w formie.Stare kawałki grane.Sporo odświerzonych.
_________________KULT: Krzysztof Banasik,Tomek Glazik, ,, PEARL JAM: Matt Cameron,Eddie Vedder,
Janusz Grudziński,Irek Wereński, ,,,,,,,,,,,, Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready
Janusz Zdunek,Piotr Morawiec, ,,,,,,,,,,,,,,,, NIRVANA: Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain
Kazik Staszewski,Tomek Goehs, ,,,,,,,G,,,,, ALICE IN CHAINS: Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
MaaD
Wysłany: 2006-10-14, 00:46
20.10 - Kraków
Grupa moich znajomych idzie, ja tez mam zamiar. Bilet 35zl. Z kasa teraz roznie bywa. Pozyjemy, zobaczymy.
_________________"Chłopaki szturchają się łokciami,
Gryzą szlugi, walą głowa w blok.
Trzeba rzucić trucie się fajkami
I uprawiać fantastyczny sport."
holee
Acid Drinker
Wysłany: 2006-10-14, 01:01
No i w Rzeszowie beda gdzies na miesiacu, szkoda ze to tak drogo kosztuje ;/ Poczekam do Juwenalii i zobacze za bezcen :D
_________________I pamiętaj, lepsze jutro było wczoraj, tak więc porzuć wszelką nadzieję
Wino marki Wino
Forum winiarskie - wpadnij do nas, a my Cię poniżymy ;) Będzie fajnie.
Wina w sieci
pustak
sztuka to suka
Wysłany: 2006-10-14, 02:58
jasne... a tak propo to kidyś byli nawet u nas wrażenie sorryyyyyyyy ale odjebali całość i do domu fuck! KULT czy tam KAZIK pamiętasz Chełmek! (kaprys) sala pękała w szwach i co ? gówno! Panmiętajcie , że na takich wiochach też macie swoich fanów którzy są z wami i chcemy się bawić? sami ich zabijacie i macie pretensje nad dzień a jeżeli macie to w dupie to lepiej powiedzieć spierdalajcie niż walić manianę !
_________________Bad Radio - Regulamin - Faq - Kunsztownie
upsss ... myślałem, że to forum "nauka gotowania"?
JAMik
Poligon nr. 4
Wysłany: 2006-10-14, 11:39
Hmm...ofkors z tysięcy ludzi na koncertach ktoś możę przez przypadek obejrzeć inny i potem powiedzieć,żę był na Kulcie...oczywiśćie szanujemy ich.
_________________KULT: Krzysztof Banasik,Tomek Glazik, ,, PEARL JAM: Matt Cameron,Eddie Vedder,
Janusz Grudziński,Irek Wereński, ,,,,,,,,,,,, Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready
Janusz Zdunek,Piotr Morawiec, ,,,,,,,,,,,,,,,, NIRVANA: Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain
Kazik Staszewski,Tomek Goehs, ,,,,,,,G,,,,, ALICE IN CHAINS: Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
Mabh
Wysłany: 2006-10-15, 01:31
A u nas w Poznaniu Kult był wczoraj, i tak jak w zeszłym roku byli zajbiści. Główny plus to ten, że nie grali w Zamku tylko w Arenie, gdzie wejdzie sporo wiecej ludzi. Teraz tylko czekam na ich następny koncert :-) który będzie najprawdobodobniej w przyszłym roku :-)
_________________ Możesz żyć na marginesie, ale żyj tak, aby nie krzywdzić innych.
"If I can't be my own, I'd feel better dead."
www.mabh.blog.onet.pl
faceless
undeniable
Wysłany: 2007-01-14, 16:47
bylam w Sztumie na Kulcie...super koncert :):) jeden z moich najlepszych :D
_________________ Ćwiczenie czyni mistrza, ale nikt nie jest mistrzem, więc po co ćwiczyć? xDxD
Homuś
Bartek
Wysłany: 2007-01-25, 15:41
za 2 godziny jadę do Katowic na koncert :D oj będzie się działo
Poligon nr. 4
Wysłany: 2007-01-25, 16:02
No bedzie.Kazik mówił mi,że to będzie wyjebany koncert
Zazdroszczę wam Katowiczanie
Homuś
Bartek
Wysłany: 2007-01-26, 07:30
No, jak na razie to był mój najlepszy koncert kult'u
nurse?
Wysłany: 2007-01-26, 11:28
Jak u mnie grał Kult to oczywiście musiałam być chora i nawet pod koncert nie przybyłam ;/
_________________ "Jedno wam powiem, życie idioty to nie jest bułka z masłem"
humi
(o\_!_/o)
Wysłany: 2007-04-16, 17:15
A ja byłam na koncercie w Sztumie. Też jakoś na początku października chyba. <:P I było.. no.. nie powiem dali radę, dali. :)
_________________ GarbaciVWariaci! ;>
(o\_!_/o) Vroom, vroom!
Biggerman
Mr. Wuzzel
Wysłany: 2007-04-18, 09:58
Z pierwszych informacji Kult jak co roku zaliczy parę występów juwenaliowych. Na razie wiem o Warszawie i Toruniu. Pewnie będzię tego więcej.
_________________ 2006 Praga
2007 Monachium, Chorzów
2009 Berlin
2010 London, Berlin, Gdynia
2011 Berlin x2, Kopenhaga
LAST FM TUBE
JAMik
Poligon nr. 4
Wysłany: 2007-04-18, 15:05
www.kult.art.pl i dział koncerty.Polecam
Homuś
Bartek
Wysłany: 2007-04-18, 23:25
Na razie się wybieram na Buldoga do Wrocławia.
Nie możesz pisać nowych tematówNie możesz odpowiadać w tematachNie możesz zmieniać swoich postówNie możesz usuwać swoich postówNie możesz głosować w ankietachNie możesz załączać plików na tym forumMożesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku