Polecam tegoroczną trasę,gdyż zespół sięgnął głębiej do swojej skarbnicy.W tym roku na trasie jest szansa usłyszeć takie piosenki jak: Lipcowy poranek,Zegarmistrz światła,Bal kreślarzy,Piloci,Na zachód czy TDK kaseta.
Polecam
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
A ja byłem wczoraj w toruńskiej Od Nowie i jak najbardziej nie żałuję. Dawno tak dobrze na Kulcie się nie bawiłem, a parę ich koncertów już zaliczyłem.
playlista:
1. Baranek
2. Grzesznik
3. Pasażer
4. Lewe lewe loff
5. Parada wspomnień
6. Celina
7. Na zachód
8. Wspaniała nowina
9. Do Ani (która jest z Torunia)
10. Czterej jeźdźcy
11. Gdy nie ma dzieci
12. Prowokator
13. Inżynierowie z Petrobudowy
14. TDK Kaseta
15. Knajpa morderców
16. Kurwy wędrowniczki
17. Goopya peezda
18. Czarne słońca
19. Arahja
20. 6 lat później
21. Poznaj swój raj
22. Zegarmistrz światła purpurowy
23. Ręce do góry
24. Królowa życia
25. Dom wschodzącego słońca
26. Dziewczyna o perłowych włosach
27. Brooklyńska Rada Żydów
28. Dziewczyna bez zęba na przedzie
29. Lipcowy poranek(niesamowity cover Uriah Heep)
bisy:
30. Polska
31. Konsument
32. Wolność
33. Krew Boga
Jeśli ktoś ma jeszcze szansę na bilety niech się nie zastanawia.
_________________ 2006 Praga
2007 Monachium, Chorzów
2009 Berlin
2010 London, Berlin, Gdynia
2011 Berlin x2, Kopenhaga
noo ciekawie byłoby się wybrac... tylko teraz bilet skołowac a kto by jeszcze do spodka zawitał?
_________________ so, so you think you can tell heaven from hell
blue skies from pain
can you tell a green field from a cold steel rail?
a smile from a veil?
do you think you can tell?
Słuchajcie...sam w to jeszcze nie wierze,ale po dzisiejszym koncercie Kultu,tj. w środe zadzwonił do nas menago Kultu i zaproponował suport...na czwartkowy Kult tj. dziś.
Chciałbym więc sie pochwalić,że dnia 25 października 2007 zespół Pożar Moskwy będzie suportował w warszawskiej stodole Kult.Narazie siedze na klopie,uspokajam nerwy,ale sie nie da.Wszystko powstało z godziny na godzinę...szaleństwo.Ludzie dobrej woli 3majcie kciuki!
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum