Byłem w tamtym roku we Wrocku.. grali FL, Akuraci oraz Zabili mi zółwia.. fajny koncercik, zagrali wtedy dwa razy w madnesie.. ze strony organizatora:
10.03 (sobota), godz. 18:00 - Wrocław
klub: Wytwórnia Filmów Fabularnych
adres: ul. Wystawowa 1
bilety: do 30.01 - 25 PLN, do 08.03 - 29 PLN, w dniu koncertu - 35 PLN
zagrają: Farben Lehre + Zabili Mi Żółwia + Koniec Świata + Akurat
+ Hurt
Oprocz Dumb ktoś się jeszcze wybiera?
_________________ Tym co masz jest sumienie, bracie, szanuj je bo możesz je stracić
oczywiście, że się wybieram ;);) Wrocław...właśnie tam się zjawię ;) czekam na to wydarzenie od kilku dobrych miesięcy
_________________ Guarana to roślina dająca dobrą kondycję i lepsze samopoczucie. Działa orzeźwiająco, uważana za magiczną, za sposób na odzyskanie sił.
Koncert był świetny. Szczególnie Koniec Świata. Farben Lehre dali radę,ale szkoda,że grali głównie nowe utwory. Było tak sympatycznie, że nawet nie czułam się specjalnie zdziadziała pod sceną
Ale na zdjęciach wyglądam fatalnie
I zrobilam coś, za czym nie przepadam- podeszłam do wokalisty Farben Lehre i zaczęłam z nim gadać. W sumie bylo OK, ale mam taką obsesję nie narzucania się nikomu, więc to trochę nietypowe dla mnie bylo.
_________________ the further we go and older we grow,
the more we know, the less we show..
Koncert był świetny. Szczególnie Koniec Świata. Farben Lehre dali radę,ale szkoda,że grali głównie nowe utwory.
U mnie podobnie, 'Farbeni' zagrali większość nowych utworów, a Koniec Świata był fantastyczny. Dawno tak nie szalałam. Nawet pot skapujący z sufitu nie przeszkadzał mi ;) Dwa dni regenerowałam siły i zbierałam kawałki siebie po domu. Koncert [KŚ] w pytę! ;)
_________________ "Jedno wam powiem, życie idioty to nie jest bułka z masłem"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum