ja tez byłam w wrocku i nie uważam żeby zagrali "podobny zestaw"
info z forum fl:
FARBEN LEHRE
01. Pogodna
02. Corrida
03. Snukraina
04. Żywioły
05. Erato
06. Ostatni Skaut
07. Pasażerowie
08. Regemental
09. Wojna
10. Chwasty
11. Farbenia
12. Terrorystan
13. Judasz
14. Duże dzieci
15. Matura
16. Kwiaty
17. Spodnie z GSu
18. Kolory (z dedykacja dla Forum)
19. Punky Reggae Live
20. Russka
21. She goes to finos
22. Szwajcarja
23. Should I stay or should I go
zagrali niemal wszystkie nowości, chyba Maryha rzeczywiście byłaś zajęta "lataniem" a nie słuchaniem
zagrali jak zwykle, czyli zajebiście!
_________________ Nie próbuj mnie uczyć swoich tez
Kiedy mówić "tak" - kiedy mówić "nie"
Nie prowadź do reguł bram
Nie każ żyć jak każe plan
Pozytywnie.
Miałam przyjemność być na koncercie PRL w Zielonej Górze.
Powiem tyle- świetnie! Szczególnie było mi miło po raz pierwszy na żywo zobaczyć Radio Bagdad.
Leniwiec wypadł najlepiej.
FL zagrało mnóstwo utworów z nowej płyty, jednym słowem CZAD. ;)
A i dostałam nawet pałeczkę od Jacka z Kś, jednak bezczelnie zabrano/ wyrwano mi ją z ręki i już jej nie zobaczyłam.
_________________ Come as you are, as you were,
As I want you to be...
Full jest tych zdjec w albumie.. nie wiem jak wyhacze :P Ale jak wyhacze to sie przedstawie, a jak :)
[ Dodano: 2008-04-12, 10:33 ]
Gorąco było :P Najsłabiej wypadł zdecydowanie Koniec Świata. Plebania taka se, szału nie było :P Za to Leniwiec! To już inna bajka, szlo sie wyszalec w pogo. Podobnie Farbeni. Co tu dużo mówic, koncert przedni był. A i jeszcze piwem lali. Mogłam śmiało bluze wyżymac i piwo by leciało :D
Smieszne byla jedna sytuacja w toalecie :P Dokładnie przed. Po Leniwcu, czyli przed Farbenami udałam się z kumpelą do wc. Czekałam na nia przed zenskimi i meskimi toaletami. W pewnym momencie przylatuje 5 dziewczyn, siegajacych mi do ramion. Kucaja rzedem pod sciana i smichy chichy. Przychodzi taki chłopak i z "podekscytowaniem" w glosie do nich"Ej dziewczyny Farbeni grają! A one w popłoch, pisk i wsio na sale koncertowa. Problem w tym, że Farbeni nie grali..
Hmmm... wrażeń sporo ;)
Na Plebanię się spóźniłam, Leniwiec i Farben Lehre pierwsza klasa, a na Koniec Świata czekałam najbardziej. Moim zdaniem dobrze było, zdecydowanie dobrze.
Lokal trochę źle zorganizowany, ale nie czas i miejsce na marudzenie. Reszty grzechów nie pamiętam
_________________ the further we go and older we grow,
the more we know, the less we show..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum