Wysłany: 2006-06-26, 17:02 [Relacja] wROCK na wyspie - 25 czerwca 2006 Wrocław
12 godzin grania na Wyspie Piaskowej.. zagrali: Blade Loki, Farben Lehre, Akurat, Hunter, Coma, Radical News, Duberman, Bakshish, Vavamuffin oraz Zion Train.
Granie od godziny 15 na pełnym słońcu, bez skrawka cienia w pobliżu. Zdążyłem na końcówke występu Farbenów, szkoda bo głównie ich chciałem posłuchać ale nic, został jeszcze Akurat na którego koncercie na trasie PUNKY REGGAE live (grali wraz z Farbenami oraz Zabili Mi Żółwia) bawiłem się świetnie. 40 minut góra i wszedł na scene Hunter, wcześniej nie miałem możliwości słuchać na żywo, fajna kapela, no i skrzypek w składzie.. po nich Coma i delikatnie rzecz ujmując poczułem się jak na imprezie techno.. tzn tak bym sie zapewne poczuł gdybym się na takowej znalazł Ładna jaskrawo-źólta koszula lidera + ładne gatki no i te pedalsko wyglądające okularki pięknie się komponowały do klimatu tamtego dnia:/ .. jeszcze mu gwizdek w buzie wsadzić i mc jak sie patrzy... dno dno dno.. mnie sie Coma nie podoba a po tym co usłyszałem wczoraj to już się długo nie spodoba;), poczekałem do końca z nadzieją na Bakshish ale wszedł kto inny.. zniesmaczony polazłem do domu, mimo że koncerty trwały do 2 w nocy.
Był ktoś jeszcze?
_________________ Tym co masz jest sumienie, bracie, szanuj je bo możesz je stracić
Ładna jaskrawo-źólta koszula lidera + ładne gatki no i te pedalsko wyglądające okularki pięknie się komponowały do klimatu tamtego dnia:/
heheh od tej strony to ja Comy nie znałam nigdy nie widziałam ich na żywo, więc co do wyglądu scenicznego się niewypowiadam, ale jeśli chodzi o muzykę to bardzo mi się podoba
_________________ Nie próbuj mnie uczyć swoich tez
Kiedy mówić "tak" - kiedy mówić "nie"
Nie prowadź do reguł bram
Nie każ żyć jak każe plan
Właśnie o muzyke mi chodzi.. ułomnie im to wychodziło. To moja opinia naturalnie
A co do wygladu, to namiastke masz w dziale Album, wrzucilem pare fotek z wczoraj. Wiecej moge wyslac na mejla;)
_________________ Tym co masz jest sumienie, bracie, szanuj je bo możesz je stracić
On jakoś zawsze sobie coś wymyśla na takie okazje (Roguc), a jeśli chodzi o koncert, to najbardziej mi się podobali (Coma), jeszcze Hunter fajnie zagrali.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum