Wybiera się ktoś 1 lipca do Wrocławia na koncert Joe Satrianiego? Chyba jedyna taka okazja żeby zobaczyć Joe za free.
Więcej informacji pod adresem: http://www.wroclawnonstop.pl/
Niestety dowiedziałem się trochę za późno o imprezie i moje szanse na udział w koncercie są bardzo marne :(
_________________ "Życie jest zbyt krótkie, by było małe."
Bede na 100%. Najprawdopodobniej wyjade 1 Lipca o 12:02 z Czechowic-Dziedzic a o 15:35 bede juz we Wroclawiu (z jedna przesiadka w Katowicach).
Jade z dwojka znajomych i jeszcze dzisiaj ustale wszystkie szczegoly. Z jednym z kumpli bylem juz na koncercie Steve'a Vai'a w Zabrzu - cos niesamowitego. Teraz mam okazje uslyszesc jego nauczyciela, i to za darmo! Mam nadzieje ze Joe nie zawiedzie i pokaze klase.
Koncert Satcha wg. planu imprezy rozpoczyna sie o 21:30 a konczy o 23:40. Biorac pod uwage poslizgi w organizacji i inne kwestie, takie jak bisy i szalejacy tlum zapewne wracac bede pociagiem o 01:42, rowniez z przesiadka w Katowicach.
Mam nadzeiej, ze sie spotkamy juz we Wroclawiu a z Swappem moze nawet i w pociagu.
Ogolnie musi byc zajebiscie.
knajpy we wrocku, nie wiem nie chadzam w okolicach rynku same knajpy. exodus przy swiebodzkim dobrze wspominam, graja fajna muzyke... kiedys na rynku (albo przy solnym) byla fajna knajpa, grali grungeowe kawalki, jak kto z wroclawia to moze bedzie wiedzial, wchodzilo sie w brame ale jak w tamte wakacje szukalem to znalezc nie moglem. no i jest pare takich klimatowych, np gumowa roza gdzie chyba co wtorek robia wieczory grungeowe... albo likend gdzie dust blow grali niedawno koncert.. na pewno cos znajdziemy.
_________________ Tym co masz jest sumienie, bracie, szanuj je bo możesz je stracić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum