Gdzieś już był taki temat, ale nie wiem, czy przypadkiem nie poleciał. No więc, Credki... ble, fuj i oblecha. Jest to zespół, którego szczerze nie cierpię. Tak ja i innych zespołów, które grają coś takiego.
Był, poleciał, już nie ma, więc niech od biedy zostanie ten. Może akurat pojawiło się trochę fanów tej kapeli. ***Moth
Wiesz, Moth.. Szczerze i z nadzieją w to wątpię :P | Mika
_________________ Your world can end in the blink of an eye. One event, one unexpected twist of fate and suddenly the world as you knew... is gone... forever. All that you held dear, all that you held close... is washed away in a sea of distant memory. Life... is cruel. Of this I have no doubt. But life continues on... with, or without you. One can only hope that one leaves behind a lasting legacy. But so often, the legacies we leave behind... are not the one we intended.
Jej, to forum grungeowe ;p heh :D kiedys mieli jeden klimatyczny kawalek (Nymphetamine czy jakos tak), ale ogolnie nie cierpie tej kapeli a i ten kawalek mi sie teraz wydaje lipny. To nie dla mnie muzyka... az wlacze sobie Mother Love Bone. :D
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Ja się zastanawiam, kto tego słucha , dla mnie to trochę takie śmieszne, no ale różne rzeczy ludzie lubią Nie lubię więc nie słucham, tyle ode mnie w tym temacie!
apsik, to ironia byla no :) Przeciez widze, gdzie to napisalas. Nie bronie nikomu tu pisac o CoF, czy czym tam jeszcze. :) Bez paniki ;)
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
wszyscy patrzą na to jak oni wyglądają i że są sztuczni, a mnie tam sie podoba ich muzyka, moze nie wszystko, ale jest pare fajnych utworów, zawsze to jakaś odmiana, inna muzyka
To zespol, z ktorego nabijalem sie i bede nabijal - po prostu zenada :P. Ta ich sztucznosc - chodzi o wizerunek. Muzyka jest okropna, ale jak powiedzial YodaM mieli tam jakis klimatyczny kawelek, ale to nic super-extra wymiatajacego. Watpie, aby znalezli sie jacys zagorzali fani tegoz zespolu :).
bueheheeh to nawet tutaj się o Kredkach piszę ??? omg nie no sry pach nad pachy i jeszcze raz pacha .. Kiedyś za gówniarza pamiętam teledysk from cradle to enslave i film słynny film Daniego jak to się w pająka przeistacza xD
Ale tak na poważnie lepiej czegoś bardzie ambitnego posluchać ;p
co do płyt szacunek za okładkę chyba Cruelty and the Beast , tam jest scena z pseudo Elisabeth Bathory kąpiącej się w wannie pełnej kreeewii xD
( jak się mylę to sry ^^ )
poza tym szkoda czasu !
_________________ When Zen ends , Ass Kicking Begins :>
Cradle of Filth lubię ten zespół szczególnie płytę Midian , choć rzeczywiście mają skłonności do przesadzania mowa o wokaliście a jaki ja mam do ich twórczości zdanie
hmm pozytywnie ,ale lekko zespół jest szmirowaty powiedziałbym że pseudo black metalowy :) takie mam odczucie zdecydowanie bardziej polecam nasze polskie Infernal War z tych klimatów.
Kredki i Filtr to pozerzy. Wydymani komercją, grający pseudo Black Metal dla 12-latek...
Przepraszam bardzo jeśli kogoś tym uraziłam, ale to jest tylko moje zdanie.
Jak dla mnie to wokalista za bardzo skrzeczy. Poza tym czasami jak widzę ten jego wygląd.... Jak niedoszłe dziecko zespołu Kiss i Samara z filmu "Ring". No, ale może to było w zamierzeniu. Nie wnikam, bo wsiąknę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum