Wysłany: 2008-10-15, 00:40
Noclegu nie ma, bo powrót jest godzinę po koncercie.
Może i drogo, ale w moim przypadku podróż takim autokarem (z Warszawy w obie strony płacimy 80 zł) wychodzi i tak ciut taniej niż pociąg czy pekaes. Poza tym to jednak spora wygoda, bo omija Cię czekanie na pierwszy pociąg i marznięcie na peronie.
kuncert był Illusioniści pospiewali , Titi popłakał się bo wiadomo że żalem jest utrata Olasa ..
aczkolwiek reaktywacja iLużyn to już nie to samo , ja tam vetuję i proponuję posłuchać Lipakóff .
_________________ When Zen ends , Ass Kicking Begins :>
Znam i Illusion i Lipali.Z tym,że według mnie Ilussion wymiata.Drugi zespół Lipy nie przypadł mi już tak do gustu...chociaż dla niektórych osób to muzyka bardziej''dojrzałego'' wokalisty.Byc może coś w tym jest.Cenię i do dziś wielbię Illusion ..za tę energię w utworach, za power, MOCNY wokal i potencjał.
Świetna kapela.Szkoda,że już nie grają.Zawsze kojarzyło mi się,że to taki polski Soudgarden.Ciężkie uderzenie,mocny wokal no i te piękne lata `90.Pamiętam jak byłem na ich koncercie w Gdańsku w Kwadratowej.Wtedy to właśnie kręcili teledysk do "Wojtka".Niestety nie załapałem się w kadrze."Nóż","Wojtek","Trzy ptaki" i"Cierń" co lekko przypomina mi wyżej wymienioną kapelę zza oceanu, utwory które najbardziej wpadły w mi ucho.
Illusion, Acid Drinkers, Dżem i Lipali to 4 Polskie zespoły które wielbię. Szczególną sympatią darzę właśnie Illusion.
Bardzo, bardzo dobry wokal Lipy. Specyficzne, bardzo fajne teksty. I te pierdolnięcie.
Kły, Nóż, 140, Błazen, She Said No, Tylko..., Za taki Ból, Trzy Ptaki to moje ulubione kawałki.
To apropo Lipy :D
http://www.youtube.com/watch?v=dXJAX-EgRMw
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum