Dobra. Nie było tematu, ale już jest. Więc co o nich sądzicie? Jak dla mnie kultowa kapela, jedna z ważniejzych w muzyce metalowej, jeśli nawet nie najważniejsza. I to oni wprowadzili do metalu skóry z setkami ćwiek. To co pokazywali na koncertach, na początek oczywiście wjazd na harleyu.
Dla mnie zespół bomba.
Kiedyś słuchałem, teraz wokalu znieść nie mogę. Warstwa muzyczna też już nie działa na mnie jak kiedyś, ale cały czas potrafi zainteresować. Tylko ten wokal...
No no konkretne granie :] Revolution rządzi a inne kawalki tez rozpierniczaja, chociaz i tak Revolution najlepsze ze wszystkich w ich dyskografii :]
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Och, ten wokal jest genialny. ; ] Trzeba sie poprostu przyzwyczaić do falsetowego śpiewu Roba, nie wszystko od razu. Ja znam JP bardzo dobrze, uwielbiam ich. Tak chwalony tutaj Nostradamus kompletnie mnie zawiódł, gdzie ta moc, gdzie ten pałer?! Otrzymaliśmy zaś 2 płytowe wydawnictwo, przeciętne, przesiąknięte orkiestrą i jakimiś kiczowatymi klawiszami, w dodatku większość utworów jest w temple średnim. O długości płyty juz nie wspomne. Wydany 3 lata przed Nostradamusem Angel of retribution zjada go na śniadanie. Co do reszty płyt, to w sumie lubie prawie wszystkie (z naciskiem na Screaming for vengeance, kopalnia hitów, Painkiller, British steel, Sin after sin i Stained Class), ale są wyjątki. Nie moge znieść płyt z Ripperem, potwornie nudnego Point of entry i popowego, przesłodzonego Turbo.
dla fanów Judas...zagrają w Polsce na Metal Hammer Festival, więc jak ktoś lubi, to niech lepiej szybko zakupi bilet;)
_________________ 'to jest mój czas, jeszcze nie wykorzystany...dwadzieściakilka lat, niczego nie dokonałem, dwadzieściakilka lat, żadnych na przyszłość planów' CKOD;]
grunge, ale nie tylko :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum