Hhm, ale podobało mi sie wykonanie "Another brick in the wall"
Mi własnie odwrotnie - jakos ten kawałek najlepiej brzmi w orginale. Korn miał jeden dośc fajny kawałek i teledysk do tego "My gift to you".
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Korn był fajny w okresie następujących płyt: "Follow The Leader", "Issues", "Untouchables". "Take A Look In The Mirror" było powrotem do początków i było jeszcze znośne. Ale to co ci panowie wyprawiają ostatnimi czasy jest dla mnie smutne - owszem można ich podziwiać za eksperymenty, ale do mnie jakoś ich nowe oblicze nie trafia. Najlepsze piosnki? "Justin", "Here To Stay", "B.B.K.", "Falling Away From Me"... I wiele innych, ale tylko z tych trzech płyt.
PS:Dwie pierwsze płyty też znośne, aczkolwiek jakoś tak nie chce mi się do nich nigdy wracać...
Kiedyś nie trawiłam, ale w ostatnim czasie przekonałam się do tejże kapeli. Mają swój specyficzny styl i dobrego wokalistę. Stary KoRn jest dobry, ostatniej płyty jeszcze nie przesłuchałam (z wyjątkiem piosenki "Narcissistic Cannibal", którą wielbię), więc oceniać nie będę. Po jednym kawałku stwierdziłam, że ostro polecieli w muzykę elektroniczną. Ciekawi mnie jednak ta całość, która zbiera straszne recenzje. Wydaje mi się, że pewnie tylko temu, że panowie postanowili pokazać ludziom coś innego, co często spotyka się z brakiem uznania.
Najlepszą płytę, jak dla mnie jest "Issues". Najczęściej ją odpalam w ostatnim czasie. Numerami jeden z piosenek są "Word Up", "Failling Away From Me", "Right Now" oraz cover "Another Brick In The Wall" Floyd'ów (oryginałowi nie dorównuje, jednak wykonanie jest ciekawe).
_________________ – (...) Miłość jest jak morderca. Wcale nie jest ślepa. To kanibal o wyjątkowo ostrym wzroku. Przypomina wiecznie głodnego owada.
– A co jada? (...)
– Przyjaźń.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum