zna ktoś, lubi ?
mi podoba się oryginalny styl Korniszonów, ciekawy wokal, klimat.. i to jak grają
`Falling away from me`, `Blind` i oczywiście nie zapomniane `Twisted Tranzistor` [bez snup duga =='] - świetne piosenki które gorąco polecam :).
Uwielbiam.. prawie wszystkie piosenki. Jako pseudo-fan bylem tez na koncercie na spodku :D. Twisted Transistor nie jest przez tró uwazana za fajna, ale mimo wszystko ujdzie :P. Moim zdaniem "Freak on a leash" jest kwintesencja tego zespolu, czy chocby "Hay Daddy". Polecam zespol bardzo :P.
Jeśli chodzi o Korn to jedna z tych nowocześniejszych kapel których słucham. "Falling Away From Me", cover "Word Up", i wiele wiele innych. A ich unplugget opprostu wymiata. Postaram sie wrzucić na jakiś serwer to udostępnie jak ktoś nie ma. Naprawde warto przesłuchać. Kawałi brzmią rewelacyjnie....
_________________ ---------------------
Kiedy ktoś napotka kogoś
kto buszuje w zbożu...
----------------------
Twisted Transistor nie jest przez tró uwazana za fajna, ale mimo wszystko ujdzie :P. Moim zdaniem "Freak on a leash"...
ojej, jestem malo trÓ :P xD jest fajna, bo to pierwsza piosenka którą slyszalam KoRna ;)
a Freak on a leash jest zajebista, nie wiem jak moglam jej nie wymienić
trevor napisał/a:
Wyprzedziłaś mnie Trucizna :)
Jeśli chodzi o Korn to jedna z tych nowocześniejszych kapel których słucham. "Falling Away From Me", cover "Word Up", i wiele wiele innych. A ich unplugget opprostu wymiata. Postaram sie wrzucić na jakiś serwer to udostępnie jak ktoś nie ma. Naprawde warto przesłuchać. Kawałi brzmią rewelacyjnie....
mwahaha :P
u mnie to jedyna taka kapela :D a ungplocked porywa, jest niesamowity klimat :)
Bleh, nienawidzę KoRna. :/ Nic mi się tam nie podoba (no może z małym wyjątkiem: kiedyś chyba lubiłam kilka ich klipów, ale już nie pamiętam jakich - zamierzchłe czasy ;p ): głos wokalisty - jest masakrycznie wkurwiający, melodie - jeśli już w ogóle są to są bleh, no i w ogóle wszystko tam jest bleh. :D Ale ja mam do nich uprzedzenia bo jak byłam mała to mnie siostra nimi katowała (już wtedy ich nie lubiłam).
_________________ nie śpij, spanie jest dla frajerów
Jak dla mnie to oni są nudni i nie mają nic czym mogli by zaskoczyc wyrednego słuchacza. Jedyny utwór który czasem sobie moge zapuścić to "Did My Time"
nie, nie! wlaśnie nie :D. jest taki hm, inny :P :D. mi się podoba. ej, no, a melodie są tam i po glowie chodzą jak na przyklad w Falling Away From Me. nad morzem śpiewalam to w kólko, aż w końcu moje nie rockowe koleżanki, zaczęly razem ze mną chociaz kawalka nawet na uszy nie slyszaly hehe.
Kiedyś lubiłam, potem nie lubiłam, a teraz myślę, że od czasu do czasu byłoby fajnie posłuchać. I chyba coś w tym kierunku zrobię, bo aktualnie w swoich wielkich muzycznych zasobach nic Korna nie posiadam. Są specyficzni.
_________________ the further we go and older we grow,
the more we know, the less we show..
Nie lubię Korna. Nie zachwycili mnie swoją twórczością. "Falling away from me" to jedyny tytuł piosenki jaki pamitam, a słyszalam o wiele więcej wałków. Hhm, ale podobało mi sie wykonanie "Another brick in the wall"
_________________ Trzy bajki jeszcze raz
Trzy bajki cały czas
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum