Wydaje mi się, że jak komuś się nie podoba Mezmerize&Hypnotize, bez wątpienia najbardziej przystępne, melodyjne, wręcz rodem z Vivy, to ma małe szanse na to, żeby wkręcić się STA albo SOAD...
Imo szybciej wkręci się w Toxicity :D
M&H są melodyjne, ale zjebane przez wokal... poza tym, te melodie nie są wcale tak chwytliwe.
Bardzo cenię ten zespół. Uwielbiam płytę Hypnotize oraz Toxicity. Mają one w sobie coś niepowtarzalnego, czego nie ma zaden inny zespol grajacy tego typu muzyke.
Pozdrawiam
_________________ "Smiejecie sie, ze jestem inny. A ja smieje sie z was, bo wszyscy jestescie tacy sami"
Też lubie od czasu do czasu włączyć, najczęsciej jest to Steal This Album, lub Mezmerize!
Pewnie już się nie zejdą, bo Serj Tankian coś tam sam nagrywa, a Daron Malakian wspólnie z Shavo!No i podzieliły ich pieniądze
Mi ostatnio SOAD przypadł wyjątkowo do gustu Przekonałam się do tego zespołu, ostatnio bardzo często słychać go u mnie w głośnikach Myślę, że jest genialny, jakiś taki inny niż wszystkie, bardzo oryginalny Za to właśnie go cenię
_________________ Czasami wolę być zupełnie sam,
Niezdarnie tańczyć na granicy zła,
I nawet stoczyć się na samo dno,
Czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk...
nie lubie takiego pitolenia , ale `Toxic City`, `Lonely Day` jest dobre.... no i jakiś kawalek o pizzy , jakies pare też... nom, fajne, fajne, tylko, że jakoś mi nie podeszlo :P
Kawalek nazywa sie "Chic N' Stu" ze Steal This Album :P. Rowniez kocham zespol, genialne brzmienie.. moze teraz jeszcze nie jest uwazany za mega-fajny, ale za kilka lat jestem pewien, ze ludzie go docenia i bedzie to klasyka po prostu. Wyjatkowy, niepowtarzalny, genialny zespol - tyle.
Nie są tacy źli, ale nie słucham zbyt często. "Sugar" lubie i "Chop Suey", " Toxicity" też ujdzie. Ale tak żeby słuchać często to nie. Nie podoba mi sie wogóle ten cały soil. Połączenie folku z rockiem czy metalem wogóle mi nie podchodzi.
_________________ ---------------------
Kiedy ktoś napotka kogoś
kto buszuje w zbożu...
----------------------
W sumie to juz ich tak często nie słucham jak dawniej, ale zdarza się coś włączyć. ;p Chop Suey i Toxicity to chyba 2 najlepszekawałki SOAD (przynajmniej dla mnie). ;p Ok są również Lonely Day i Fuck the System. :D
_________________ nie śpij, spanie jest dla frajerów
Jeżeli chodzi o SOAD to bardzo lubie :) najbardziej podobała mi się ich pierwsza płyta , kawałki takie jak Sugar, Suite - Pee to chyba najbardziej znane :) a z Steal This Album to Ego Brain tak w skrócie :) Mają swój styl o czym chyba może świadczyć sam wygląd Darona Malakiana :) te sławne irokezy różowe itp :) chłopaki rządzą poprostu ! :)
_________________ Jestem wredny i zmęczony.
Sikam napalmem i jem drut kolczasty.
qrde... przesłuchuje płytke "Toxicity" i jestem zachwycony !! są naparwdę świetni... jak narazie trafiłęm możę na jedną kiespką piosenke.. reszta wymiata.... coś mi sie zaczynają podobać :)
_________________ ---------------------
Kiedy ktoś napotka kogoś
kto buszuje w zbożu...
----------------------
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum