Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Meredith
2009-12-06, 22:33
System Of A Down
Autor Wiadomość
mince 

Wysłany: 2010-04-17, 13:01   

SOAD.. uwielbiam, kocham..!

Zaczęło się od tego, że kolega słuchał. Chciałam sprawdzić co to takiego. Pierwszą piosenką było `Psycho`. Pomyslałam że całkiem fajna płyta. Od owego kolegi pożyczyłam Toxicity. Gdy za pierwszym razem słuchałam pomyśyślałam `Dżizas, co za szit` a teraz nie mogę bez ich muzyki żyć. ;)
Szkoda że się rozeszli, mam nadzieję że wrócą i nagrają coś.
Ich muzyka po prostu działa na mnie jak narkotyk ;D

Nirabeatles 

Wysłany: 2010-07-07, 19:23   

Co myślicie o nowym wydaniu Serja Tankiana (mówię tutaj o wydaniu operowym) ??

Susbiria 
KANGUR

Wysłany: 2010-07-08, 12:16   

Nie wiem dlaczego, ale ja je po prostu kocham. Serj ma genialny głos i myślę, że na tym wydaniu to po prostu widać ;)

Wodzimierz 

Wysłany: 2010-08-02, 20:19   

w operowym mi sie mniej podoba niż w normalnym, ale też bardzo. Serj ogólnie od początku zyskał u mnie duży szacunek. swoimi tekstami, poglądami, muzyką i jego niesamowitym głosem. jeśli w ogóle chodzi o SOAD to też kiedyś bardzo lubiłam Darona, poruszyło mnie Lost in Hollywood. Systemu słucham od trzech lat, i nigdy mi sie nie nudzi. mają swój włansy odrębny klimat w muzyce.

sijum 
fuckers.

Wysłany: 2011-06-09, 16:31   

systemu słucha moja nauczycielka od geografi xd trochu starsza kobitka, ma zdaje się dwie płyty z tymi mocnymi kawałkami.

Nevermind1996 

Wysłany: 2011-06-09, 17:18   

sijum napisał/a:
systemu słucha moja nauczycielka od geografi xd trochu starsza kobitka, ma zdaje się dwie płyty z tymi mocnymi kawałkami.

No. nieźle.Moja nauczycielka geografii słucha Happysadu :-P .

A co do SOAD - u to niezły zespół, choć trochę nie w moim klimacie.Ich teksty nie do końca mi odpowiadają, są zbyt wulgarne, a za mało mówią.Ale są wyjątki np. w Chop Suey.Jeżeli zaś chodzi o muzykę,to prawdziwi profesjonaliści.

Breed
[Usunięty]

Wysłany: 2011-06-09, 19:10   

Nevermind1996 napisał/a:
sijum napisał/a:

A co do SOAD - u to niezły zespół, choć trochę nie w moim klimacie.Ich teksty nie do końca mi odpowiadają, są zbyt wulgarne, a za mało mówią.Ale są wyjątki np. w Chop Suey.Jeżeli zaś chodzi o muzykę,to prawdziwi profesjonaliści.

a Aerials, ATWA , Spiders,Boom! to sa wg ciebie teksty ktore malo mowia ??

Nevermind1996 

Wysłany: 2011-06-09, 19:38   

Do mnie mogą nie trafiać , ale mogą się podobać.Poza tym przecież napisałam ,że są wyjątki

muller 
Nightrain

Wysłany: 2011-07-31, 18:11   

Breed napisał/a:
Nevermind1996 napisał/a:
sijum napisał/a:

a Aerials, ATWA , Spiders,Boom! to sa wg ciebie teksty ktore malo mowia ??

SOAD to jest coś. nie dość że wymiatają grając to jeszcze teksty mają zajefajne. oprócz wymienionych powyżej podoba mi się Blue. naprawdę super zespół

Mosiarka 

Wysłany: 2011-07-31, 18:47   

W 6 klasie podstawówki kochałam ten zespół. Słuchałam ich na okrągło dzień w dzień przez dobre 2 lata. Teraz od czasu do czasu Lonely Day i to by było na tyle. ;)

Breed
[Usunięty]

Wysłany: 2011-07-31, 20:51   

Nevermind1996, hahahaha teksty zbyt wulgarne ?? A wg ciebie Nirvana nie ma wulgarnych tekstów ?

Consi 

Wysłany: 2011-08-01, 12:38   

Jesli mam byc szczera, nie przepadam za SOADem, muzycznie po prostu. Jestem w stanie scierpiec to, ze dany zespol ma dosc wyrazne poglady polityczne (nawet, jesli sa niezgodne z moimi, jak RATMu), ale o ile do debiutu SOADu lubie czasem wracac, tak do dalszych plyt po prostu nie moge, drugi wokal mnie wrecz irytuje... Moim zdaniem poszli w zla strone. A maja niezly potencjal.

Breed, ba, Nirvana chyba nawet nieco bardziej wulgarna byla w tekstach i calej otoczce, przynajmniej w moim odczuciu :p

Breed
[Usunięty]

Wysłany: 2011-08-02, 15:29   

Consi, Wg. mnie też bardziej :D

Nevermind1996 

Wysłany: 2011-08-02, 17:52   

A ja powiem tyle, że dokuczanie użytkownikom może się źle skończyć. Jestem wredna, wiem, jestem straszna ;p

A co do SOADu to ja mam swoje zdanie, Wy macie swoje, nie ma co się gryźć,

Consi 

Wysłany: 2011-08-02, 21:15   

Nevermind, mysle, ze kompletnie nie o dokuczanie chodzilo, tylko o nieco bardziej rozwinieta wypowiedz... ;')

Odpowiedz do tematu