Zaczęło się od tego, że kolega słuchał. Chciałam sprawdzić co to takiego. Pierwszą piosenką było `Psycho`. Pomyslałam że całkiem fajna płyta. Od owego kolegi pożyczyłam Toxicity. Gdy za pierwszym razem słuchałam pomyśyślałam `Dżizas, co za szit` a teraz nie mogę bez ich muzyki żyć. ;)
Szkoda że się rozeszli, mam nadzieję że wrócą i nagrają coś.
Ich muzyka po prostu działa na mnie jak narkotyk ;D
w operowym mi sie mniej podoba niż w normalnym, ale też bardzo. Serj ogólnie od początku zyskał u mnie duży szacunek. swoimi tekstami, poglądami, muzyką i jego niesamowitym głosem. jeśli w ogóle chodzi o SOAD to też kiedyś bardzo lubiłam Darona, poruszyło mnie Lost in Hollywood. Systemu słucham od trzech lat, i nigdy mi sie nie nudzi. mają swój włansy odrębny klimat w muzyce.
_________________ Wpatruje sie w księżyc, tam ciemność jest jasna.
A co do SOAD - u to niezły zespół, choć trochę nie w moim klimacie.Ich teksty nie do końca mi odpowiadają, są zbyt wulgarne, a za mało mówią.Ale są wyjątki np. w Chop Suey.Jeżeli zaś chodzi o muzykę,to prawdziwi profesjonaliści.
_________________ ....
Breed [Usunięty]
Wysłany: 2011-06-09, 19:10
Nevermind1996 napisał/a:
sijum napisał/a:
systemu słucha moja nauczycielka od geografi xd trochu starsza kobitka, ma zdaje się dwie płyty z tymi mocnymi kawałkami.
A co do SOAD - u to niezły zespół, choć trochę nie w moim klimacie.Ich teksty nie do końca mi odpowiadają, są zbyt wulgarne, a za mało mówią.Ale są wyjątki np. w Chop Suey.Jeżeli zaś chodzi o muzykę,to prawdziwi profesjonaliści.
a Aerials, ATWA , Spiders,Boom! to sa wg ciebie teksty ktore malo mowia ??
a Aerials, ATWA , Spiders,Boom! to sa wg ciebie teksty ktore malo mowia ??
SOAD to jest coś. nie dość że wymiatają grając to jeszcze teksty mają zajefajne. oprócz wymienionych powyżej podoba mi się Blue. naprawdę super zespół
_________________ Duff: "Did I say bananas?"
Slash: "Yeah hahaha"
Duff: "I did?? No...!!"
W 6 klasie podstawówki kochałam ten zespół. Słuchałam ich na okrągło dzień w dzień przez dobre 2 lata. Teraz od czasu do czasu Lonely Day i to by było na tyle. ;)
_________________ "Nikt nie umiera bez utraty dziewictwa... Życie pierdoli nas wszystkich." K. Cobain
Breed [Usunięty]
Wysłany: 2011-07-31, 20:51
Nevermind1996, hahahaha teksty zbyt wulgarne ?? A wg ciebie Nirvana nie ma wulgarnych tekstów ?
Jesli mam byc szczera, nie przepadam za SOADem, muzycznie po prostu. Jestem w stanie scierpiec to, ze dany zespol ma dosc wyrazne poglady polityczne (nawet, jesli sa niezgodne z moimi, jak RATMu), ale o ile do debiutu SOADu lubie czasem wracac, tak do dalszych plyt po prostu nie moge, drugi wokal mnie wrecz irytuje... Moim zdaniem poszli w zla strone. A maja niezly potencjal.
Breed, ba, Nirvana chyba nawet nieco bardziej wulgarna byla w tekstach i calej otoczce, przynajmniej w moim odczuciu :p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum