Niewidzialem o nich tematu,więc zakładam go z okazii nowego krązka który niebawem sie pojawi.Rozpoczełem z nimi przygode od ich klasycznego albumu ''The Fat Of The Land'',Z którego pochodzą takie utwory jak Smack My Bitch Up,Firestarter,czy Breathe.Do dzisaj uważam The Fat... Za ich najlepszą płyte.Kiedys spotkałem sie ze stwierdzeniem,Ze grają elektronicznego punka co o tym myslicie?
Krótko - jeden z moich ulubionych zespołów. Ulubiona płyta? "Experience". Co do samego gatunku, który prezentują - dość ciężko ich zaszufladkować, zważywszy na to, że wpływają na ogół ich twórczości bardzo różne gatunki muzyczne (od punka przez elektro/industrial do metalu).
Czekam teraz na wspomnianą nową płytę, po singlach jakie się ukazały jestem dobrej myśli.
Naprawdę chciałabym móc słuchać The Prodigy, bo bardzo hmmm cenię tego typu granie i ich samych. Problem w tym, że za mocno mi na psychice siadają. Zbyt neurotyczne jak dla mnie.
_________________ the further we go and older we grow,
the more we know, the less we show..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum