Lubię. Teksty Grabaża są bardzo dobre. Fakt, nie punk, fakt, wesołe melodyjki, ale... tak, dokładnie - ma coś w sobie. Lubię zapuścić Marchef w butonierce czy Ulice jak Stygmaty i zagłębić się w świetne słowa Grabaża, oprawione fajną muzyką.
Tego czegoś jest moim zdaniem w Pidżamie nawet sporo.Niektóre utwory nie wchodzą za pierwszym razem,ale generalnie popieram bardzo.Fakt-głównie za teksty,ale to już jest taki zespół,jak kiedyś sam Grabaż stwierdził.
_________________ the further we go and older we grow,
the more we know, the less we show..
Uważam, że Pidżama to taki przyjemny zespół do posłuchania, poskakania, pośpiewania itp. Słucham często i w każdej sytuacji. Również mogę przyznać plusa za niezwykłe teksty, a i głos Grabaża niczego sobie.
_________________ Io sono il Lupo, impronte sulla neve, impronte presto cancellate...
...bue bue bue...
...ja nic nie wiem...nie mam nic do powiedzenia...
Od Pidżamy ja praktycznie zaczynałam Mają coś w sobie i to im trzeba przyznać. Graja już 19 lat, mają rzeszę starych fanów, która jednak ciągle się powiększa. Drugi zespół Grabaża - Strachy na Lachy - też nie są złe, chociaż jest wiele głosów uważających, że to zespół komercyjny. Ja tam lubię i PP i SNL i słucham kiedy tylko mogę
_________________ Możesz żyć na marginesie, ale żyj tak, aby nie krzywdzić innych.
Ja uwielbiam Pidżamę i Strachy. Fascynująca muzyka, teksty i głos Grabaża. To jest facet! Nie boi się zmiany stylu i nie wstydzi się tego, ze jego muzyka jest puszczana w radiu. Bardzo inteligentny i sympatyczny.
A na dodatek zespoł to poznański, a niemal wszystko, co z Poznania, dobre jest.
Jest kilka utworów, od których nie umiem się oderwać: są o mnie, dla mnie, we mnie.
Słyszałam opinie, że to zespół dla kinder punków. Who cares? Bzdura.
_________________ ***
Pay your money, babe. Now's your chance.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum