to co sie teraz dzieje , pozerzy,kinderpunki,tworzenie ideologii na własny użytek itp. zrobiłu z punk'u gówno. A potem sie mówi że punki walczą między sobą , nie my walczymy z tymi co psują nasz świat. i ch**
nie wiem, czemu utożsamiasz zespół z jego fanami. ciekawe rozumowanie, ale jednak nie. punki nie są gównem, bo już dawno zmarli. a jak byli to byli tylko jedną z wielu subkultur.
Wieczorowi chyba nie chodzi o muzykę, zespoły i ich fanów, tylko o samą gównianą ideologię, tak?
_________________ - ...stwierdzono u niej wręcz niepoczytalną skłonność do okrucieństwa,
agresji, gwałtownych wybuchów gniewu a także wybujały temperament.
- u każdej baby można stwierdzić coś takiego.
oioi, widzę, że stoisz na b. wysokim poziomie intelektualnym. o niebo przewyższającym mój.;P ale jak ktoś neguje wszystko od początku do końca to się z takim nie dogadasz.
Punk jako subkultura, wiec jej przedstawiciele tez. dla mnie to oczywiscie.
A dla mnie nie. No bo zobacz, możesz powiedzieć o ideologii, muzyce czy tekstach, że są gównem, ale nie o człowieku...
_________________ - ...stwierdzono u niej wręcz niepoczytalną skłonność do okrucieństwa,
agresji, gwałtownych wybuchów gniewu a także wybujały temperament.
- u każdej baby można stwierdzić coś takiego.
wieczór , to jest twoje zdanie którzy wszyscy szanują :) ale meredith ma racje , nie możesz powiedzieć człowiekowi którego ani razu nie widzialeś na oczy ani nie znasz że jest gównem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum