Aż się dziwię,że nikt wcześniej nie założył o nich tamatu... A przeciez czym byłby punk gdyby nie Ramones?!Zaspół podczas swojej działalności nie osiągnął sukcesu komercyjnego co nie zmiania faktu iż należą do grupy jednych z najbardziej wpływowych kapel na świecie.
jestem ciekawa jak Wam podoba się ich twórczość itp... Wypowiadać się! ;)
Punk bez The Ramones nie byłby tym samym punkiem, ot co! Fakt, Ramones nie osiągnęło zbyt wielkiego sukcesu w świecie komercyjnym, jednak nie można też powiedzieć, że są niszowym zespołem. A tak w temacie ich twórczości... Grali po prostu to, co chcieli i wychodziło im to znakomicie. W sumie, nie znam ich jakoś długo, bo tylko parę miesięcy, jednak śmiało powiem, że w całej ich sporych rozmiarów twórczości znajdzie się zaledwie kilka słabych utworów. Brakuje w naszych czasach takich kapel, cholernie brakuje.
_________________ – (...) Miłość jest jak morderca. Wcale nie jest ślepa. To kanibal o wyjątkowo ostrym wzroku. Przypomina wiecznie głodnego owada.
– A co jada? (...)
– Przyjaźń.
nie wiem za bardzo co napisać prócz tego, że bez nich nie wyobrażam sobie dzieciństwa. byli, są i będą moimi guru :D z niczym nie przesadzali. nie byli pozerami, robili to co chcieli
_________________ Duff: "Did I say bananas?"
Slash: "Yeah hahaha"
Duff: "I did?? No...!!"
oj, jedni z moich najulubieńszych. choć zdarza mi się zapomnieć o nich na kilka tygodni, zawsze wiem, że do nich wrócę.
zdają się nie być w niczym, dosłownie niczym, rewelacyjni, czy najlepsi, ale mimo to są zespołem punkowym do którego najmocniej mnie ciągnie. ekhm. koniec.
_________________ take it easy baby,
take it as it comes..
so I've decided what I'm gonna do now, so I'm packing my bags for the misty mountains, where the spirits go now, over the hills where the spirits fly, ooh. i really don't know.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum