Byłam w sobotę w Iławie na ich koncercie. Marek jest niezniszczalny! Mimo swoich lat, na scenie wciąż rusza się jak 20-latek, brzmi też rewelacyjnie. Niesamowite, jakby czas się dla niego zatrzymał.
U mnie w darłowku grali na poczatku wakacii i to był jedyny normalny koncert u nas w lato(potem jakies bajmy i septembery ).Przyznam że zrobili na mnie wrażenie.Ulubione utwory:51,Nocny Sabat,Kocica,Trzy zapałki,Alien,Ciągle walcz,Pierwszy karabin.
Nigdy ich fanką nie byłam i raczej nie będę. Rozumiem, że kawał historii i że może się podobać, ale do mnie nie bardzo przemawia. Byłam na dwóch koncertach- jednym chyba jakieś półtora roku temu, plenerowym. Kaszana. Rodzinna zabawa przy piwku i kiełbasie. Brrrr. A drugi raz na Tyskim rok temu. I spodobało się bardzo. Prawda leży pewnie gdzieś po środku..
_________________ the further we go and older we grow,
the more we know, the less we show..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum