Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Meredith
2009-12-06, 22:20
Włochaty
Autor Wiadomość
trevor 
in your mind

Wysłany: 2008-06-06, 17:20   Włochaty

Tak sobie o nich przypomiałem dzięki Pustakowi.. i myślałem żę jakiś temat na temat (ups) tejże kapeli jest ale bo przebrnięciu przez poniższe propozycje takowej nie znalazłem.

Więc...

Pierwszym kawałkiem kapeli jaki usłyszałem to był "Każdy krok niesie pokój" co pewnie nie jest dla Was wielkim zaskoczeniem. I tak leciało leciało i zacząłęm słuchać innych ich kawałków no i ogólnie to mi sie spodobali i tak wogóle i o...

Ale jestem ciekaw Waszej opini na temat włochacza i ich twórczości... co byście polecili co nie... za co plus za co minus i takie tam

Zapraszam do konversacji
----------------------

hiroszima 
Kuka!

Wysłany: 2008-06-09, 09:52   

No proszę. Właśnie wczoraj zapodałam sobie "Tryumf anarchii... " i "Zmowę" w celu odświeżenia materiału i przypomnienia sobie jak to kiedyś było, jak człowiek mógł słuchać i słuchać. I raczej tylko przez sentyment. Nie mówię, że złe, że wyrosłam czy cuś (wszak rok temu na koncercie jednak też byłam i znowu było git), ale jednak szperam teraz w odrobinę innych śmieciach. A swoją drogą- zawiesili się, nie? A już myślałam, że dziadki będą jak KSU i Dezerter na zawsze już grać, hłehłe.
Aha- jedna uwaga jeszcze- czy ten temat aby na pewno tu właśnie powinien być? Sorry za upierdliwość.

lather 

Wysłany: 2009-08-09, 14:50   

Włochaty to są takie chujki, śpiewają Animals, a nosza skóry. Proszę Was, nie mam nic do tego, żeby wygłaszali te swoje hasełka o pokoju, ale niech sobie nie zaprzeczają ;| To jest najgorszy polski punkowy zespół!
Hiroszima: A gdzie niby ma być?

Odpowiedz do tematu