Oj wypraszam sobie ;P... I znowu muszę się powtarzać iż konkurs nie polegał na ilości postów!!! Wiecie co, najlepsze jest to w tym, że wybrałem pracę która naprawdę jest najlepszą pracą z nadesłanych. Na tym konkursy chyba polegają? prawda? by wybrać to co jest najlepsze, chyba że się mylę NIE!!! I nie tylko ja jestem tego zdania, jeszcze 8 innych osób. Niesamowite podejście znowu do sprawy... BRAVO. Co prawda nie miałem możliwości być na bieżąco z konkursem , przykro mi z tego powodu, może to i lepiej... Nie patrzyłem czy to praca szarego, Motha czy kogo tam, tylko interesowało mnie 'dzieło' i zupa okazała dobrym pomysłem... I proszę mi uwierzyć, że dopiero kilka minut temu przeczytałem kto brał udział w konkursie...
A dla kapryśnej humi i jej podobnym - RHCP zagra specjalny koncert w jej pokoju ;P... z CD!!! Koniec.
Dobra, dobra. Ale jeśli jest nagroda dla użytkowników forum, to chyba dla tych, którzy coś do tego forum wnoszą. Chyba się nie jest użytkownikiem, jak się tylko zalogowało i wsio. Chyba że ja jakoś źle to rozumiem.
A tak poza tym too nie na tym polega głosowanie? Że zwycięża ten, który otrzymał najwięcej głosów? Z Tobą zgodziło się 8 osób, a co do mojej wygranej zgodziłoby się osób 9. 8<9. Prosta matematyka. Wybrałęś najlepszą pracę? Skoro ona była najlepsza, to ciekawe jaka była moja, skoro uzyskała więcej głosów. Po co organizować konkurs, skoro i tak jest potem wszystko dupnie zrobione. Ty bijesz mi brawo, a ja Tobie, za wspaniałe podejście do sprawy.
Nie burzyłabym się tak, gdybym miała miej głosów.
I jeszcze raz. Panie pustak, jeśli jest organizowany konkurs, w którym jest głosowanie, a nie wybieranie przez "komisję", wygrywa najlepszy, czyli ten, z największą liczbą głosów. Dziękuję.
Bilet zakupil pustak. Konkurs to jego inicjatywa a wybor zwyziezcy to jego suwerenna decyzja. Glosowanie mialo mu pomoc poznac opinie reszty forum. Przykro mi jak czytam co napisalas, i zal mi pustaka na sama mysl ze jego tez to czeka.
To juz drugi konkurs przez niego organizowany, ma chlopak gest. Co z tego, skoro ludzie albo szczerze go zleja i nie wezma udzialu, albo nie potrafia sie bawic i wszczynaja jakas smiertelna rywalizacje. Juz drugi raz, zamiast mu podziekowac, przegrani dosyc dosadnie wyrazaja swoje niezadowolenie. Ludzie, kompletnie nie macie wstydu?
Rozumiem ze jestes zawiedziona, ludzka rzecz. Gorzej, ze z tego powodu skamlasz jak mala dzidzia, ktorej ktos wzial ulubione zabawki. Tak Cie boli ze mialas jeden glos wiecej? To dolicz sobie glos pustaka i juz masz remis (oh ah, przytup!).
Jedno jest pewne. Jezeli jeszcze pustak kiedykolwiek zdecyduje sie przeprowadzic tu jakis konkurs (w co szczerze watpie), w regulaminie dopiszemy nastepujacy punkt: Nie umiesz przegrywac? Nie bierzesz udzialu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum