Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Meredith
2009-12-08, 01:33
AROUND THE RHCP - Komentarze!
Autor Wiadomość
pustak 
sztuka to suka

Wysłany: 2007-06-26, 01:55   

Oj wypraszam sobie ;P... I znowu muszę się powtarzać iż konkurs nie polegał na ilości postów!!! Wiecie co, najlepsze jest to w tym, że wybrałem pracę która naprawdę jest najlepszą pracą z nadesłanych. Na tym konkursy chyba polegają? prawda? by wybrać to co jest najlepsze, chyba że się mylę NIE!!! I nie tylko ja jestem tego zdania, jeszcze 8 innych osób. Niesamowite podejście znowu do sprawy... BRAVO. Co prawda nie miałem możliwości być na bieżąco z konkursem , przykro mi z tego powodu, może to i lepiej... Nie patrzyłem czy to praca szarego, Motha czy kogo tam, tylko interesowało mnie 'dzieło' i zupa okazała dobrym pomysłem... I proszę mi uwierzyć, że dopiero kilka minut temu przeczytałem kto brał udział w konkursie...

A dla kapryśnej humi i jej podobnym - RHCP zagra specjalny koncert w jej pokoju ;P... z CD!!! :evil: Koniec.

humi 
(o\_!_/o)

Wysłany: 2007-06-26, 12:18   

pustak napisał/a:
iż konkurs nie polegał na ilości postów!!!

Dobra, dobra. Ale jeśli jest nagroda dla użytkowników forum, to chyba dla tych, którzy coś do tego forum wnoszą. Chyba się nie jest użytkownikiem, jak się tylko zalogowało i wsio. Chyba że ja jakoś źle to rozumiem.

A tak poza tym too nie na tym polega głosowanie? Że zwycięża ten, który otrzymał najwięcej głosów? Z Tobą zgodziło się 8 osób, a co do mojej wygranej zgodziłoby się osób 9. 8<9. Prosta matematyka. Wybrałęś najlepszą pracę? Skoro ona była najlepsza, to ciekawe jaka była moja, skoro uzyskała więcej głosów. Po co organizować konkurs, skoro i tak jest potem wszystko dupnie zrobione. Ty bijesz mi brawo, a ja Tobie, za wspaniałe podejście do sprawy.

Nie burzyłabym się tak, gdybym miała miej głosów.

I jeszcze raz. Panie pustak, jeśli jest organizowany konkurs, w którym jest głosowanie, a nie wybieranie przez "komisję", wygrywa najlepszy, czyli ten, z największą liczbą głosów. Dziękuję.

(o\_!_/o) Vroom, vroom!

MaaD 

Wysłany: 2007-06-26, 12:51   

O kurwa. :shock:

Bilet zakupil pustak. Konkurs to jego inicjatywa a wybor zwyziezcy to jego suwerenna decyzja. Glosowanie mialo mu pomoc poznac opinie reszty forum. Przykro mi jak czytam co napisalas, i zal mi pustaka na sama mysl ze jego tez to czeka.

To juz drugi konkurs przez niego organizowany, ma chlopak gest. Co z tego, skoro ludzie albo szczerze go zleja i nie wezma udzialu, albo nie potrafia sie bawic i wszczynaja jakas smiertelna rywalizacje. Juz drugi raz, zamiast mu podziekowac, przegrani dosyc dosadnie wyrazaja swoje niezadowolenie. Ludzie, kompletnie nie macie wstydu?

Rozumiem ze jestes zawiedziona, ludzka rzecz. Gorzej, ze z tego powodu skamlasz jak mala dzidzia, ktorej ktos wzial ulubione zabawki. Tak Cie boli ze mialas jeden glos wiecej? To dolicz sobie glos pustaka i juz masz remis (oh ah, przytup!).

Jedno jest pewne. Jezeli jeszcze pustak kiedykolwiek zdecyduje sie przeprowadzic tu jakis konkurs (w co szczerze watpie), w regulaminie dopiszemy nastepujacy punkt: Nie umiesz przegrywac? Nie bierzesz udzialu.
I uprawiać fantastyczny sport."

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi