Pozwole sobie napomknac, ze pomyslodawca i fundatorem biletu jest nikt inny jak moderator pustak! Bardzo cenimy jego kreatywnosc i poswiecenie (w tym finansowe). To dzieki takim jak on forum coraz dynamiczniej sie rozwija.
Niech nam zyje!
Na czesc pustaka! Hip Hip!
P.S. Wszyskiego co dobre w dniu urodzin dla Pustaka.
Wole sie upewnic - prace mozna przesylac do 10 wlacznie czy nie?
Przy pierwszym terminie (1.06) nawet nie zaczelam nic robic, bo wiedzialam, ze nie zdaze. Jak zostalo przedluzone to costam zaczelam dlubac. Ale konca i tak nie widac, wiec bardzo mozliwe, ze sie nie wyrobie
_________________ ...what the hell am I doing here?
Uroczyście ogłaszam, że termin nadsyłania prac minął. Konkurs jest zamknięty, w najbliższym czasie nadesłane prace zostaną zaprezentowane i oddane pod Wasze głosy ;).
W regulaminie konkursu nastąpiła mała zmiana. Mianowicie - nie będzie 2 tury konkursu ze względu na pewne opóźnienia i trudności. Niestety organizator (ukłony w stronę pustaka) ma problemy z Internetem, co uniemożliwia skutecznyz nim kontakt. W niedługim czasie wyniki zostaną ogłoszone, prosimy o cierpliwość i przepraszamy za niedogodności .
Ja rozumiem, że można zmieniac regulamin w trakcie trwania konkursu, ale czy to, że Pustak wybiera zwycięzcę było gdzieś zaznaczone? Tak tylko pytam, bez agresji, bo zdziwiło mnie podliczenie głosów i wynik.
I kim jest owa/ ów friend_paskudy? :D
_________________ ***
Pay your money, babe. Now's your chance.
Chyba kazdy myslal, ze ten konkurs bedzie przebiegal inaczej. Coz..
To bilet pustaka i on decyduje co z nim zrobic. Komplikacje z jego netem nie pozwolily na sprawne przeprowadzenie konkursu a caly kontakt z nim odbywal sie przez smsy. Z powodu braku czasu musial w koncu zdecydowac, i warto jego decyzje uszanowac.
Zainteresowanie konkursem bylo prawie zerowe i w przeprowadzaniu wiecej takich akcji nie widze jak na razie sensu. Ludzie strasznie sie zarzekali, ze gdy tylko zmienia sie przepisy i bedzie mozna ukazac swoje zdolnosci w roznych kategoriach (muzycznych, graficznych itd..) od razu wezma udzial w konkursie.
No, widac.
Tylko że jak się wzięło udział i się wygrało "głosem ludu" to i tak się nie otrzymało nagrody. Takie trochę dziwne, że osoba, która nie udziela się na forum, która ma tylko jednego posta właśnie dotyczącego tego konkursu wygrywa. Myślałam, że nagroda dla użytkowników. No ale dobra. Jestem trochę.. zawiedziona?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum