Jeden z moich najwazniejszych zespołów, najlepszych i ulubionych. Z tego co szukałem nie ma jeszcze tematu o tym zespole oprócz mojej jednej prezentacji, więc założyłem.
Ogólnie co nalezy wiedzieć to faktycznie suche fakty które każdy głupi może znaleźć w internecie, zresztą i ja drugi raz nie będę się produkował. Wspomnę jedynie że najlepszy skład, najlepsze utwory nagrano z MIKIEM PATTONEM, choć Mosely tez miał unikalną forme wokalną, ale trochę jednak zbyt "nosowo" śpiewał.
Z albumów najlepszym moim zdaniem jest - "Album Of The Year" , na drugim miejscu "King for a day...". W tym pierwszym są znakomite kawałki - Stripsearch, Collision, Mouth to mouth, Ashes To Ashes, Helpless, She Loves Me not, podoba mi sie ta różnorodność na płycie. Dojrzeli, ten album ma duszę, czuje się go jakby właśnie on miał przedstawić, prezentować ich, być wizytówką całej ich twórczości.
Miałam w ręku tylko jedną płytę - "Albom of the year" z 1997r.
Znalazła się w moich rękach całkiem przypadkiem, przypadkiem też została odsłuchana xD wcześniej nikt mi tego nie rekomendował i te de.
Przesłuchawszy stwierdzam że nieźle;)
_________________ If I can't be my own
I'd feel better dead!
Faith No More.. "Evidence"..ten kawałek jest świetny
tak.
Faith No More znam tyle o ile. I zabieram się do nich, zabieram i zacząć nie mogę. Drugi utwór, który zrobił na mnie ogromne wrażenie to "Ashes to ashes".
Więc mam mały dylemat od której płyty zacząć...
Właśnie sie zastanawiam dlaczego nie zrobiłam tego wcześniej, już dawno, skoro już kilka lat temu chciałam się przysłuchać.
Natomiast sam Patton....
_________________ the further we go and older we grow,
the more we know, the less we show..
Znam i to cholernie dobrze Grupa wywarła na mnie cholernie duze wrazenie i jest dla mnie wazna szczególnie przez moim zdaniem jednego z najlepszych wokalistów którym jest Mike Patton Jesli chodzi o ulubiona płyte to bedzie ciezko poniewaz wszystkie sa fenomenalne oprócz pierwszej debiutanckiej za która nie przepadam ...
_________________ 'Ulubiency bogów umieraja młodo , lecz pozniej zyja wiecznie w ich towarzystwie...'
Bardzo fajny zespół. Na początku kariery przewinęło się przez niego wielu wokalistów, a wśród nich Courtney Love.. Ciekawie jak by to było, gdyby już tam została
_________________ Your world can end in the blink of an eye. One event, one unexpected twist of fate and suddenly the world as you knew... is gone... forever. All that you held dear, all that you held close... is washed away in a sea of distant memory. Life... is cruel. Of this I have no doubt. But life continues on... with, or without you. One can only hope that one leaves behind a lasting legacy. But so often, the legacies we leave behind... are not the one we intended.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum