Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Meredith
2009-12-06, 22:23
Guns N' Roses
Autor Wiadomość
YodaM 
Grafik
Poligon nr.4

Wysłany: 2007-07-04, 16:46   

Kiedys nie moglem sie do nich przekonac, pozniej sie przekonałem a później jakos znów ich nie lubiałem za bardzo, a teraz ich lubie i cały ten gatunek muzyczny bo to jest rock z prawdziwym kopem, jak ktos lubi Gunsów to polecam tez Extream też grają ostro. Ta muzyka powoduje jakas radosc, a teledyski z tego gatunku przesączone są dzikościa ;) Polecam hehe ;)

Fly People Fly - szukajcie mnie pod chmurami!

---

T.Nalepa - Zawsze wierny mi...

---

„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”

trucizna 
.hm.

Wysłany: 2007-07-04, 17:00   

YodaM napisał/a:
Ta muzyka powoduje jakas radosc

a to jest prawda :-D to samo chciałam napisać ;).. w ogóle dziko się robi jak np, się włączy GunsN'Roses `Paraside City`, albo `Mr.Browstown`.. ktoś mi kiedyś powiedział, że ta muzyka nadaje się też na impreze, jak już wszyscy będą spici :mrgreen: lol.

jak na deszczu łza.. cały świat nie znaczy NIC.

Wolfy 
sralalala

Wysłany: 2007-07-05, 12:55   

Ja również zgadzam się ze stwierdzeniem, że ich muzyka przynosi radość - czy to 'szybkie' czy 'wolne' granie.

Na przekór niektórym, podoba mi się też ich image :127:

no i piosenka Don't damn me!

...ja nic nie wiem...nie mam nic do powiedzenia...

trucizna 
.hm.

Wysłany: 2007-07-05, 13:11   

mi się podoba wizerunek :D! rock'n'roll po prostu :lol:

jak na deszczu łza.. cały świat nie znaczy NIC.

helloihateu 
sucker

Wysłany: 2007-08-07, 20:18   

Mimo, iz nie znam ich calej tworczosci.. to piosenki takie jak Civil War, Don't Cry czy Paradise City sa bardzo fajne i lubie ich sluchac. Ostatnio polubilem bardzo Chinese Democracy - genialna piosenka :P.

hauteville 

Wysłany: 2007-08-25, 22:06   

Nienawidziłem ich... Przede wszystkim za Axla - wokal, image, co niektóre wypowiedzi... Nie lubię gostka...
Potem dostałem "Greatest Hits". Przesłuchałem i odłożyłem, z przekonaniem, że jedyne znośne kawałki to "Welcome To The Jungle" i "Sweet Child O'Mine".
Rok póżniej sięgnąłem po "Appetite For Destruction" i wielkiego zaskoczenia nie było, no może poza "It's So Easy", które nie brzmi jakby to śpiewał Axl. No i "Paradise City" podbiło moją głowę na jakiś tydzień.
I dopiero niedawno postanowiłem, że raz kozie śmierć i przesłucham "Use Your Illusion"... Powiem tylko tyle, że te płyty wymiatają. Na początek "jedynki" dali "Right Next Door To Hell" - jeden z lepszych otwieraczy jakie słyszałem kiedykolwiek. W "dwójce" równie dobrze - "Civil War". "November Rain" i "Estranged"... I mniej znane kawałki "14 Years" i "Coma"...
Choć jak już niegdyś wspomniałem wolę Velvet Revolver :mrgreen:

Czarek 

Wysłany: 2007-08-25, 23:03   

Ja G'n'R lubie , nawet bardzo ale zachowania Axl'a wobec kobiet i innych ludzi - przegięcie

Ich nowa płyta, masakra, nie podoba mi sie wogóle ani jedna piosenka, poza tym GUNS N ROSES BEZ SLASHA? bez tych solówek i bez tego bassu Duffa ? weźcie dajcie spokój, Gunsi to był przedewszystkim dla mnie Slash , Duff i Axl, ktoś kiedyś powiedział że Axl ma fajną dupe i głos , wg mnie ja mam lepszą. :mrgreen:

Wojo 

Wysłany: 2007-08-26, 19:13   

Guns N' Roses - can't find a better band.

Od nich wszystko się zaczęło. Najlepszy zespół na świecie!

Niektórzy tutaj pisali, że wkurzał ich image rudego. Nie powiem cos w tym jest... zaczął przesadzać, sądzę że to przez niego kapela się rozpadła. Gunsi byli wtedy najlepsi, gdy byli przedstawiani jako chłopcy z dżungli, później niestety zaczęli to psuć.

Natomiast pozycje AFD, Lies oraz dwie iluzje należą do najważniejszych w mojej kolekcji.
Ja mam nadzije, że nawet jeśli nie będzie reunionu, to przynajmniej panowie zagrają chociaż jeden wspólny koncert.

New GN'R już do mnie nie przemawia, natomiast mają świetnego gitarzyste - Bumblefoot'a. Świetnie wymiata, musicie go zabaczyć!

wieczór 
son of kyuss

Wysłany: 2007-08-27, 10:10   

porównując obecne dokonania axla i jego byłych kumpli, wychodzi, że:

VR>>>>>>>>>>>>>>>>>>Gn'R zarówno stare i nowe.

hiroszima 
Kuka!

Wysłany: 2007-08-27, 12:02   

szczota napisał/a:
Ja G'n'R lubie , nawet bardzo ale zachowania Axl'a wobec kobiet i innych ludzi - przegięcie

czymś musiał bulwersować żeby istnieć... Myślę, że gościu nie jest tak walnięty i była to pewna gra.
Wojo napisał/a:
Guns N' Roses - can't find a better band.

Od nich wszystko się zaczęło. Najlepszy zespół na świecie!

Zaczęło się od Elvisa i Beatlesów :-P
Nigdy nie byłam wielką fanką, od czasu do czasu coś włączę przypadkowo... dobrze się przy ich muzyce sprząta i tyle..

Czarek 

Wysłany: 2007-08-27, 19:22   

hiroszima napisał/a:
dobrze się przy ich muzyce sprząta i tyle..

i jeździ na rowerze :P

Domisiek 
No Bass, No Fun

Wysłany: 2007-08-28, 02:17   

ah-ah
tylko tyle.
nie no moze wiecej, dobrze mi sie ich gra, Duff jest swietnym basista,
ale jak slysze solowki i wisze Slasha i te jego loczki to odlatuje xD

autostrada 

Wysłany: 2007-09-02, 12:18   

Świetny zespół!
Właśnie słucham :D

Edit:
Takie własnie posty się usuwa. Napisz coś więcej, a nie tylko "Fajny zespół, lubię go".
Hole.

rocketqueen

Wysłany: 2007-09-05, 22:37   

uwielbiam Gunsów, dla mnie to jest zespół który nie nagrał złego kawałka, wszystkie uwielbiam :) wiadomo, że nowe GN'R to nie to samo, ale i tak byłam na koncercie :)

od nich zaczęła się moja fascynacja rockiem :)

Ulubione kawałki? You Could Be Mine, Rocket Queen, Welcome To The Jungle, no i oczywiście Paradise City.. z nowych demo Chinese Democracy zapowiada się obiecująco :)

co do Velvet Revolver hm.. Contraband było fajne, ale jedynym mocnym kawałkiem był Slither, Libertad już jest lepsze, szkoda, że na płycie nie pojawił się utwór Messages - świetna ballada..

a tak btw. jestem tu nowa ;)

hauteville 

Wysłany: 2007-09-10, 00:53   

hiroszima napisał/a:
czymś musiał bulwersować żeby istnieć... Myślę, że gościu nie jest tak walnięty i była to pewna gra.

Sorry, ale dla mnie zachowanie takiego muzyka, szczególnie jeśli robi to pod publikę jest żenujące. Może ja nie czuję rock n'rolla, ale gostek w takim wypadku traci u mnie na autentyczności... Jeśli to robi natomiast sam z siebie to buc jest i tyle! Nie lubię Axla...
rocketqueen napisał/a:
Contraband było fajne
rocketqueen napisał/a:
Libertad już jest lepsze

Kurcze, mam inne zdanie na ten temat...

Odpowiedz do tematu