Styczeń
13 - Winnipeg, MB - MTS Centre
16 - Calgary, AB - Pengrowth Saddledome
17 - Edmonton, AB - Rexall Place
19 - Saskatoon, SK - Credit Union Centre
20 - Regina, SK - Brandt Centre
24 - Hamilton, ON - Copps Coliseum
25 - London, ON - John Labatt Centre
27 - Montreal, PQ - Bell Centre
28 - Toronto, ON - Air Canada Centre
31 - Ottawa, ON - Scotiabank Place
Luty
1 - Quebec City, PQ - Colisee Pepsi
3 - Moncton, NB - Moncton Coliseum
4 - Halifax, NS - Metro Centre
_________________ I don't need anyone, don't need no mom and dad
Don't need no good advice, don't need no human rights
I got some news for you, don't even need you too
I got my time machine, got my 'lectronic dream
jak kiedyś słuchałam Gunsów dosyć często to z czasem mi się najzwyczajniej znudzili (?) a wokal Rose'a zaczął irytować, tak samo jak jego zachowanie sceniczne...jedynym jasnym punktem tego zespołu był dla mnie i zawsze pozostanie Slash...a utworem do którego mam sentyment Don't Cry z współudziałem Hoona i November Rain za jedną z solówek wszech czasów przy której mam ciary na plecach...;)
Uwielbiam Guns&Roses ale jak lider powiedział że nie zagra w Polsce, bo tu są same świnie itd. troche sie zdenerwowałem, ale trzeba przyznać że muzykę mają bardzo fajną, ale jak dla mnie Nirvanie nie doskakują do małego palcu u stopy, ale to tylko moje zdanie.
Guns N' Roses... cóż ja moge powiedzieć na ich temat. Nie lubię ich i ich muzyki. Ot co. Wydaje mi się, że są takimi "estradowymi pawiami". Stroszą piórka przed publiką, z resztą... ja myślę, że oni grają i zachowują się "pod publiczkę". Z Gn'R jeszcze ewentualnie przeżyję Slash'a, ale i do niego podchodzę z dystansem. Jakoś nigdy za tym zespołem nie przepadałam, a swego czasu nawet się wściekałam jak ktoś puszczał ich muzykę obok mnie. Takie moje zdanie.
_________________ Speak truth little grunge boy...
The truth is your only weapon in this fuckin' world of sinners...
Bardzo lubię muzyke Guns N' Roses, bynajmniej jednak zachowania muzyków tego zespołu często były (jak dla mnie) zbyt kontrowersyjne,Gunsi to banda pijaków, takie mam zdanie.
no i co z tego że robią i robili wszystko pod publiczkę? o to im chodziło i wcale się nigdy z tym nie kryli, nie było i nie będzie drugiego takiego zespołu na świecie który miałby na wszystko tak wy*ebane, cokolwiek robili - byli uwielbiani, czyżby to szczerość do bólu?
Hard rock lat 80-tych chciałem zauważyć (tak już poważniej pisząc) to totalny populizm i zarabianie kasy, dodatkowo tu chodziło o kiczowatość w sposobie bycia, całokształcie. Co ja poradzę że kolejne lata rocka stworzyły nowe mody i tendencje?
Naprawdę zaskakuje mnie to że w dziwne kategorie segreguje się muzykę "bee" a muzykę "fajną". Dlaczego żadnego fana GNR nie dziwi zbytnio płyta Slasha m.in. z pop-kicz-gwiazdkami? Swoją drogą, to że jest bez względu na to świetna wokalnie i instrumentalnie to inna sprawa.
Mój ulubiony zespół. Apetyt na destrukcje to moja ulubiona płyta. Axl ulubiony wokalista, Slash gitarzysta? Nie no, lubię wiele zespołów, ale nie powiem, że Gunsów nie uwielbiam, bo uwielbiam, to nawet swoistego rodzaju obsesja.
guns n roses to muzyka mojego życia oczywiście za starych dobrych czasów z pełnym składem. piosenki wcale nie są o niczym, wręcz przeciwnie są o wszystkim. o wojnie, pokoju, o życiu, bólu, miłości itp itd. dla mnie dzień bez kawałka guns n roses jest dniem straconym
hehe co by tu. nie będę pisała że ich kocham itp bo nie o to tu chodzi kolejny zespół w którym byłam wychowywana super muzyka i wgl super. akceptuję ich tylko w oryginalnym składzie. ale teraz to taki axl band jest :(
_________________ Duff: "Did I say bananas?"
Slash: "Yeah hahaha"
Duff: "I did?? No...!!"
Nowych Gunsów nie trawię. Starych kiedyś uwielbiałam, ale teraz... Dla mnie to za czyste granie, przesłodzone... Ale żeby nie było takie słodkie to dali na wokal gwałconego kota (Axl Rose lub jak kto woli Oral Sex ). Teraz to mnie przyprawia o mdłości, ale włączę sobie Sweet Child O' Mine żeby się upewnić i Wam powiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum