ButtholeSun, nie mów tak, bo Axl przyjdzie w nocy i cię zje.
_________________ take it easy baby,
take it as it comes..
so I've decided what I'm gonna do now, so I'm packing my bags for the misty mountains, where the spirits go now, over the hills where the spirits fly, ooh. i really don't know.
Od Gunsów zaczęło się to wszystko u mnie, przygoda z muzyką, także mam do nich sympatię. Miły zespół, lubię sobie czasem ich przypomnieć i posłuchać.
Nie lubię Estranged, nie wiem dlaczego.
Hej! Czyli jednak GNR gra w Rybniku?
Czy bilety juz są w sprzedazy? Kto jest patronem medialnym imprezy? Zupelny brak reklamy...
_________________ Pearl Jam, Alice In Chains, Tool, Faith No More, NIN, Kyuss/QOTSE, Soundgarden, RATM, Smashing Pumpkins, Bush, Nirvana....and many, many others:)
aliveinchains, mogłeś sobie wstukać na google po prostu ;') już są w sprzedaży od początku lutego chyba, nawet jeden sektor z tego co wiem jest całkiem wykupiony, ten najtańszy... na portalach o tym zdaje się pisali...
no właśnie po tej Comie mi zapał przeszedł. już nie wiem co robić, poczekam jeszcze troszkę na jakiś sygnał :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum