Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Meredith
2009-12-06, 22:39
Interpol
Autor Wiadomość
mrowka_eliza 

Wysłany: 2008-04-08, 20:41   

kurcze! no sz by to... właśnie się dowiedziałam w radiu Trójce, że oficjalnie przyjeżdżają na Heineken Open'er Festival 2008! a ja kasy nie mam !!! :evil: a tak się cieszyłam, że nie przyjadą (w tym roku :lol: )...

:121:

stipe 
kaleka

Wysłany: 2008-04-08, 20:55   

Ciekawa kapela, aczkolwiek nagrywają coraz gorsze płyty. Nie, że złe, ale o ile "Turn on..." powaliło mnie, to już "Our love to admire" ma raptem dwa dobre kawałki (Pioneer To The Falls oraz Pace Is The Trick). "Antics" jeszcze było mocne (Evil graliśmy nawet swego czasu), ale do jedynki się nie umywa. Na pierwszej każdy kawałek to był strzał w dziesiątkę. Przy "Hands away" to ja wysiadam. Przy reszcie też ;)

Meredith 

Wysłany: 2008-04-12, 10:34   

Stajp napisał/a:
Ciekawa kapela, aczkolwiek nagrywają coraz gorsze płyty.

Nie zgadzam się. Trudno mówić tak o zespole, który nagrał dopiero trzy płyty. Zarówno TOTBL i Antics są bardzo dobre - TOTBL jest bardziej mroczna, Antics bardziej taneczna. Uwielbiam obie, ale to już kwestia gustu.
A OLTA wcale nie jest złą płytą. Ma ciekawe teksty, ładne kompozycje, zespół włożył w nią wiele pracy, zdecydowana większość fanów na forach wypowiada się o niej pozytywnie. Wiadomo - płyta różni się od debiutu i drugiej płyty, jednakże panowie muszą się jakoś rozwijać, nie mogą grać w kółko tego samego i tak samo. Osobiście wcale nie uważam, żeby OLTA było kiepską płytą. Wprost przeciwnie. Ale... widać kwestia gustu. Lub nastawienia. ;-)

stipe 
kaleka

Wysłany: 2008-04-12, 10:54   

No właśnie kwestia gustu. Wg mnie "Our love..." nie ma startu do "Turn on...". I tu nie chodzi o to, że grają już trochę inaczej, a o to, ta płyta jest, oczywiście moim zdaniem, gorsza hm.. jakościowo ;). Nie czuć tej magii w kompozycjach (poza dwoma wymienionymi przeze mnie wyjątkami).
A co piszą fani na forach to mi szczerze zwisa :13:

Odpowiedz do tematu