Tutaj można posłuchać 30-sekundowych fragmentów wszystkich utworów jakie znajdą się na płycie. Jak dla mnie fragmenty zajebiste i KNŻ dumnie powraca po 12 latach. Trzeba dodać,że zapowiada się to na najbardziej mocno i profesjonalnie nagraną studyjną płytę z udziałem Kazika. Profesjonalnie były wcześniej,ale z połączeniem takiej mocy to moim zdaniem po raz pierwszy tak będzie
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
zaraz wyjdzie, że pałam nienawiścią do kazika, ale po co robić temat o nowej płycie kazika? chyba ma swój temat, i tam ta informacja by najbardziej pasowała. a jesli nie ma, to przekształćmy ten w taki temat zbiorczy o panie staszewskim, bo to nie forum o nim, zeby każda jego płyta miała swój temat.
a co do samego singla: kazik jak kazik - nie wypowiadam się, za to muzycznie słychać silne inspiracje QOTSA.
jamnior, nie wiem, czy zbierasz takie gadżety, ale może chcesz promoska tego singla?
Wcześniej Kaenżeci tak nie grali,Riff przypomina mi nwet troche Pearl Jam ! Jeśli chodzi o melodie,jest ona iście Beatlesowska.do tego uroczo ujmujący tekst kazika ,z wersem,który z pozoru banalny,chwyta mnie:
Kocha kto martwi się, pamiętaj, że
Twój tata nigdy nie zostawi cię, nieee
Do tego słychac taką radośc w głosie Kazika,ciaary
Dzięki moim kursowym znajomym dopiero zaczęłam zakopywać się w dyskografi KULT, a co z tym się łączy to również KNŻ. Moje faworyty z owej płyty to zdecydowanie "Plamy na słońcu" i "Czemu ah czemu". c:
_________________ "Nikt nie umiera bez utraty dziewictwa... Życie pierdoli nas wszystkich." K. Cobain
Uwielbiam "Plamy na słońcu". Kazik ma swój styl i porusza ważne tematy. Przyznaję, że nie słuchałam jeszcze całej płyty, ale w wolnym czasie mam zamiar to nadrobić.
_________________ Let me be as weird as I f*ckin' like. It's my f*ckin' life. Eddie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum