No ja mam ich pojedyncze utwory jak na razie, najbardziej znany mi to "No One Knows" - zwrócił na mnie uwagę teledysk z Grohlem na perkusji. Skoro polecacie ten zespół to postaram się choc część dyskografii ściągnąć.
strasznie klimaciarska kapela... piersze co uslyszalem to "Little Sister", full wypas, a jest takich wiecej... Feel Good Hit Of The Summer, You Think I Ain't Worth A Dollar But I Feel Like A Millionaire
Premiera jest jakoś na czerwiec zapowiedziana, a żarówa w moim avatarze to element okładki. Jest tez już pierwszy teledysk, do "Sick Sick Sick". Wszystko na stronie www.qotsa.com.
Najbardziej podoba mi się informacja, że Reznor mieszał przy tej płytce. Nagrali jeden kawałek (którego nie ma na płycie), co już tu gdzies było wspomniane, ale może będzie słychać jakieś wpływy NINowe... albo chociaż Reznorowe ;). Tak czy siak, obok Meshuggah, oczekiwanie na Era Vulgaris to 'oczekiwanie roku' ;). Mam nadzieję, że nie zawiodą i zrobią coś na miarę Lullabies to Paralyze, albo i lepiej...
humi, daj wiecej info bo ja jestem człowiek lasu - nigdy nie poinformowany ;p o którą płytę chodzi ?
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
humi, oj niemam, ale znajde ;) Hmmm a jak się ten krążek ma do innych, tych wcześniejszych ? Dobry jest ? :)
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Kyuss jest świetny, esencja stoner rocka, praktycznie każda płyta jest zajebista. Z QOTSA jest już inaczej, nie grają już tak fajnie, chociaż "Rated R" i "Songs for the Deaf" to dobre longpleje. O najnowszej płycie żal w ogóle pisać, straszne gówno, zawiodłem się na Dżoszu u spółce.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum