Poświęciłem się i 2 dni temu ściągnąłem nowy album zespołu linkin park. Muszę przyznać iż płyta jest znośna... do 23 sekundy 2 utworu. Na tym się kończy dobra recenzja tej płyty. Dalsze piosenki to totalna porażka, niektóre z nich są zbliżone stylem do backstreet boys, w innych jakby śpiewał emimen albo 50 cent.
NIE POLECAM!
_________________ "Życie jest zbyt krótkie, by było małe."
Poświęciłem się i 2 dni temu ściągnąłem nowy album zespołu linkin park.
rzeczywiscie wielkie poświęcenie.. ja przesłuchałam ich najnowszą piosenkę i jakoś tak stwierdziłam, że szkoda czasu na ściąganie i słuchanie ich wypocin. no, ale są gusta i guściki. przynaję się bez bicia - sama kiedyś słuchałam ich poprzedniej płyty.
tylko jedno mnie ciągle zastanawia.. czemu to akurta oni przed Pearl Jam ale o tym to chyba w innym temacie..
_________________ "She should have stayed away from friends
She should have had more time to spend
She should have died when she was born
She should have worn the crown of thorns
She should have been a son"
Podobał mi się ich kawałek jeden... o ile dobrze pamiętam to tytuł brzmiał "Somewhere I Belong". Fajna była też piosenka z takim oryginalnym 'wirtualnym' teledyskiem, gdzie postaci prowadziły jakąś walkę w lodowym/śniegowym kraobrazie ;). Ot takie... luźne.
***Edycja
To oczywiście ze starszych płyt ich... a do tej nowej skutecznie zniechęcił mnie singiel. Tak jak wtedy mieli jakiś tam swój styl (nie każdemu się podobał, ale był taki 'linkinparkowy', rozpoznawalny), tak teraz zatracili się w tym bagnie identycznych zespolików.
ja tam nic do LP nie mam ale ten nowy album jest wyjątkowo słaby. z każdym krążkiem obniżają loty drastycznie. jedynie promujący płytę what i've done sie jakoś wyróżnia
Ja jakoś nigdy do nich zacięcia ni emiałem....lubiałem jedynie Faint....i to też przez krótki okres :) NIe odpowiada mi ich muzyka poprostu, są dla mnie zbyt sztuczni.
_________________ ---------------------
Kiedy ktoś napotka kogoś
kto buszuje w zbożu...
----------------------
Mnie sie zadna piosenka nie podoba i chyba nie spodoba.. po prostu mi nie podchodza. Niby nu-metal, a jednak jedynym normalnym nu-metalem dla mnie jest KoRn.
LP to bardziej taki rap core może dlatego ci w ucho nie wpada, mi ogólnie kilka utworów z ich całej dyskografii się podoba (z tego co słyszałem, bo najnowszej to prawie nic nie słuchałem)
Nie lubię LP, ale przyznać musze, że piosnka "Wake" (pierwsza na płycie) z najnowszego albumu im wyszła całkiem całkiem... Poza tym cały album jest do dupy...
Ja LP nigdy zbytnio nie lubiłem ale dzieki własnie ich najnowszej płycie zmieniłem zdanie , według mnie to ich najlepsza płyta ! Zmienili troche styl i wyszło im to na dobre w kazdym tego słowa znaczeniu i własnie ta płyte bym polecił bo według mnie ich poprzednie płyty to shit bez obrazy dla innych ...
_________________ 'Ulubiency bogów umieraja młodo , lecz pozniej zyja wiecznie w ich towarzystwie...'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum