Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
Paramore
Autor Wiadomość
Moth 
Fra Diavolo

Wysłany: 2011-03-29, 15:38   

muller napisał/a:
a propos folku to wybacz ale nie chciałam tak cb zdenerwować moją osobistą uwagą :mrgreen: ale lubię z Tb gadać. jakaś konwersacja przynajmniej i wzrósł mi poziom adrenaliny :111:

nie martw się, nie denerwujesz mnie swoimi uwagami, cieszę się, że mogłem pomóc. masz prawo nie wiedzieć. i tu nie o wiek chodzi, bo to najmniejszy szkopuł :).

Your god is dead and no one cares . If there is a hell I'll see you there.

wieczór 
son of kyuss

Wysłany: 2011-03-29, 22:55   

muller napisał/a:
wieczór napisał/a:

muller napisał/a:
i posłuchajcie sb pierwszej płyty Kingsów to wtedy pogadamy

uwierz mi, słuchałem. jest żałosna, ich jedyna dobra płyta to only by the night.

uu niee. tego bym nie powiedziała. najbardziej popująca płyta. więc wychodzi na to że wolisz pop. ;-) przyznam się że zaczęłam od OBTN ale nie dlatego zaczęłam ich słuchać. po prostu spodobał mi się ich styl, ich odrębność. a to że teraz wyglądają jak wyglądają to świadczy tylko o tym że sie sprzedali- niestety. a nigdy się nie jarałam SOF ani US :-P no cieszę się że dałam Ci powód do śmiechu. polecam Ci kawałek slow night so long z eddiem. więc wychodzi na to że Ediie tez ma słaby gust muzyczny skoro daje z nimi koncerty :lol: tak samo z resztą jak Joey Tempest. z Aha Shake Heartbreak posłuchaj sb 4kicks czy king of the rodeo. because of the times jest już bardziej w Twoim popujacy stylu więc polecam knocked up.

odrębny styl? już abstrahując od tego, że teraz grają, jak U2, to naprawdę, łączenie country z rockiem nie jest niczym wyjątkowym, czy odrębnym, szczególnie na amerykańskim południu.
nie musisz mi polecać tych kawałków, znam je. nie wypowiadam się o czymś, o czym nie ma pojęcia. przesłuchałem nie raz i nie dwa ich płyty.
co do eddiego, nie mnie oceniać, jaki ma gust.
king of rodeo ok, ale tylko w wersji the bamboos.
i wreszcie, nie to nie chodzi o to, czy KOL na only by the night grają pop, tylko o to, że to jedyna płyta, na której mają świetne piosenki i jedyna, kiedy wierzę im, wierzę w to, co śpiewają i grają.

RottenApple

Wysłany: 2011-04-10, 21:17   

Żałosny pseudo-rock. A ta płyta z motylem to największe gówno.

Odpowiedz do tematu