Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Meredith
2009-12-06, 22:28
Pink Floyd
Autor Wiadomość
druantia 

Wysłany: 2008-09-16, 13:52   

Po cichu marzyłam o reaktywacji PF, teraz te marzenia całkowicie sie rozmyły.. Ogromna strata i ogromny żal w sercu.

Shine On You, Mistrzu.

mrowka_eliza 

Wysłany: 2008-09-16, 16:33   

ktoś odchodzi i ktoś na świat nowy przychodzi taka kolej rzeczy.

a tak jakoś tydzień temu mi się wkręcili i sobie o pink floyd'ach wspominałam... (przez pana Jordie'go)

:121:

Max 
Irrational

Wysłany: 2008-09-16, 22:12   

Też mnie zatkało, ostatnio brat mi pożyczył koncertówke pinków w której się zasłuchiwałem a tu taka wiadomość :(

Lord 
Killer

Wysłany: 2008-09-20, 10:10   

No właśnie. Strasznie szkoda faceta. :-( :-( Dobry był.

Hyde 
Zen Man

Wysłany: 2009-01-20, 00:20   

druantia napisał/a:
Po cichu marzyłam o reaktywacji PF, teraz te marzenia całkowicie sie rozmyły.. Ogromna strata i ogromny żal w sercu.

Shine On You, Mistrzu.

eh reaktywacja Pink Floyd bueheheee to tak szeroko pojęte marzenia ze nie wiem ><
Mr Gilmour porzucił tą misję , aczkolwiek Pink Floyd zrobili ciekawy krok na przód .
Oddali prawa grania swojej muzyki zespołowi Australian Pink Floyd na których zapraszam do Wrocka , Ja już bilet mam a Ty ;)

Uważany za najlepszy cover band Pink Floyd na świecie zespół The Australian Pink Floyd Show ponownie zagra w Polsce. Muzycy zaprezentują show "The Wall" z okazji 30. rocznicy premiery legendarnej płyty Floydów.

Artyści zagrają we Wrocławiu także inne przeboje Pink Floyd. Pojawią się nowe animacje video, lasery, nadmuchiwane postacie z "The Wall", widowiskowe wizualizacje.

Zespół wystąpi w Hali Stulecia 31 stycznia 2009 r o 19.00. Bilety można będzie kupować od 1 września. Informacje na temat wejściówek pod numerem telefonu 032/205 25 00 (wew 101). Więcej na stronie metelmind.pl

a co do samego Pink Floyd , nagrali piosenkę która ramie w ramie idzie ze Stairaway to Heaven , Wish u were here . I chodźby się taki kozak trafił co mi dokopie nie zmienię zdania !!! Po za tym teledysk do Hey You wymiata ( sam brzydko mówiąc zjarałem się swego czasu i słuchałem tego ,odpływ co nie miara ) albo teledysk do High Hopes ..
Heh i moje ukochane crazy diamond ... dobra to nrazie Tyle !

soay 

Wysłany: 2009-02-23, 21:49   

Pink Floyd to dla mnie trzeszczące płyty winylowe odziedziczone już sama nie wiem po kim. Cała dyskografia, w bardzo dobrym stanie. Dźwięki, które łączą się z jesiennymi wieczorami, innym razem letnimi nocami spędzanymi na dachu...

Za absolutne mistrzostwo uznaję High Hopes. Połączone kiedyś z uciekającym za oknem obrazem pierwszych listopadowych dni, do tej pory przyprawia mnie o ciarki. Dźwięk dzwonów zestawiony z widokiem brunatnej ziemi zasnutych mgłą pól, które gdzieś na linii horyzontu łączyły się z ciężkim, szarym niebem dawał naprawdę niezwykły efekt...

Chainer 
CureForOptimism

Wysłany: 2009-02-24, 19:09   

Pink Floyd.. świetna kapela..ale moim zdaniem Steven Wilson, który uprawia muzykę włąśnie na podwalinach stylu Floyd'ów, przesrósł mistrzów. Odważne stwierdzenie, ale to moje prywatne odczucia. Jeśli chodzi o tego typu muzykę, to Wilson jest aktualnie niekwestionowanym liderem..po prostu geniusz.

Jest temat o Porkach ?:D

Followill 

Wysłany: 2012-01-31, 11:16   

Uwielbiam Pink Floydów. Głównie za The Wall, Division Bell i Dark Side of the Moon. Utwory takie jak High Hopes, Another Brick in the Wall, Time, Money, Comfortably Numb, Hey You, Run Like Hell, Shine on You Crazy Diamond i Wish You Were Here są niesamowite. Polecam też Australian Pink Floyd.

Odpowiedz do tematu