Juz co nieco było pisane na ich temat, ale i tak powinni mieć swój temat i tak tez sie stało.
Jedna z kapel które miały cholernie wielki wpływ na moje obecne gusta muzyczne. Sam album Californication zmienił naprawde wiele. Jedna z niewielu ekip która trzyma po dziś dzień naprawde wysoki poziom.
Swietnie graja, zawsze trzymaja poziom :) Widac pelne zaangarzowanie w to co robia :)
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
RCHP? Lubię ich choć nie słucham za bardzo.
Śmieszą mnie wypowiedzi "fanów" Nirvany i innych zespołów "obrażonych" w Dani Callifornia. Mnie się osobiście podobało, chociaż lubię Nirvanę.
Ariwederczi.
Anthony Kiedis, wokalista Chili Peppers złamał dwa palce u nogi. Szczegóły wypadku nie są znane, ale najprawdopodobniej obrażenia Anthony'ego były skutkiem potknięcio-podobnego zdarzenia.
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Lubię RHCP chociaż wolę Pearl Jam wszystko w tym zespole jest fajne, ale styl PJ bardziej mi się podoba :-)
hm... swoją drogą ciekawe jak można złamać dwa palce u nogi podczas upadku... ale ja się nie będę wypowiadać bo skręciłam nogę przy zwykłym skoku do piachu... Z MIEJSCA
_________________ nieważne, jak o tobie mówią- ważne, żeby mówili nie przekręcając nazwiska...
Nie wiem czy ktoś z was czytał Kalifornizacje i wie że Ant ma na nazwisko Kiedis, jak jego ojciec ale jego przodkowie mieli na nazwisko Kidiński, Koziczynski poprawial Smitha, gdy ten probowal to wymowic. Kozenie Kiedisa są w Polsce, tu mieszkał jego dziadek (właściwie to na Litwie ale kiedyś to było jedno) Ant kilkaktotnie wspominał właśnie o tym fakcie...
Heh trzeba umieć się 'potykać' tak zeby złamać 2 palce w stopie
No ale to przecierz nie pierwszy wypadek, kiedyś przed koncertem grzmotnąl mordką w krawęznik bodajze i złamał zęba ( no i taki został z ułamaną łopatą :-) ).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum