Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Meredith
2009-12-06, 22:28
R.E.M.
Autor Wiadomość
aliveinchains 
AENIMA

Wysłany: 2011-09-22, 07:06   

REM po 31 latach postanowil zakonczyc dzialalność....
taki news usłyszalem dzisiaj rano słuchajac radia w samochodzie...

sianokos 
popapraniec

Wysłany: 2011-09-22, 12:48   

Pisze o tym na wp i w tv trąbili. :cry:
jest mruczenie szczęśliwego kota
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Myślisz, że możesz wszystko? Trzaśnij drzwiami obrotowymi!

lukaszo 

Wysłany: 2011-09-22, 17:56   

A dajcie spokój,jeden z moich ulubiomych zespołów się rozpadł ehh :-/
Kurcze szkoda,chciałem ich zobaczyc na żywo,ich ostatni album to arcydzieło,bardzo często słuchałem,taki R.E.M. w pigułce,A ÜBerlin śmiało można uznac za ich nowy klasyk.coś niebywałego.Z jednej strony można było się spodziewac,że coś jest nie tak brakiem trasy,chociaż w przeszłości też sie to zdarzało.Mnie rozpad R.E.M mocno zdziwił,bo niedawno czytałem jakiegoś niusa,w którym Stipe mówił,że są w Athens,gdzie pracują nad nowym albumem.

Szkoda,mogliby spokojnie pograc jeszcze z 5 lat conajmniej.

Lua 

Wysłany: 2011-09-22, 22:20   

Przede wszystkim wielki szacunek za twórczość i w ogóle, całokształt, niepowtarzalny zespół.

aliveinchains 
AENIMA

Wysłany: 2011-09-23, 07:25   

lukaszo napisał/a:
A dajcie spokój,jeden z moich ulubiomych zespołów się rozpadł ehh :-/
Kurcze szkoda,chciałem ich zobaczyc na żywo,ich ostatni album to arcydzieło,bardzo często słuchałem,taki R.E.M. w pigułce,A ÜBerlin śmiało można uznac za ich nowy klasyk.coś niebywałego.Z jednej strony można było się spodziewac,że coś jest nie tak brakiem trasy,chociaż w przeszłości też sie to zdarzało.Mnie rozpad R.E.M mocno zdziwił,bo niedawno czytałem jakiegoś niusa,w którym Stipe mówił,że są w Athens,gdzie pracują nad nowym albumem.

Szkoda,mogliby spokojnie pograc jeszcze z 5 lat conajmniej.

Najnowysz album Collapse into now jest swietny...wczesniejsze dwie-trzy płyty jakos mi umkneły...

Zakończyli dzialalnośc z klasą....o to im chodziło, po co być drugim U2, czy the Rolling Stones...

Powiem wam, że gdyby PJ nagral w przyszlym roku plytę na poziomie ostatniej REM, moglby zrobic to samo. Backspacer pozostawia niedosyt, jesli kolejny album pobije BS poziomem to nie obrażę się o taki koniec z klasą...

Followill 

Wysłany: 2012-01-30, 11:22   

Świetny zespół. Szkoda, że już nie istnieją i nie będzie okazji, aby wybrać się na koncert. Chociaż mam nadzieję, że jeszcze kiedyś choć na chwilę wrócą do wspólnego grania... Utwory, których warto posłuchać to m.in.: Losing My Religion, It's the End of the World as We Know It, The One I Love, Everybody Hurts, Man of the Moon, Uberlin czy nawet Shiny Happy People.

Odpowiedz do tematu