Dziwne fryzury, wymalowane twarze, faceci co wygladaja jak kobiety, ale graja z niezłym kopniakiem. Oto dinozaur wśród starych rockowców... T.Rex. Kopia dupska nie tylko kawałkami takimi jak "children of the revolution" czy jeszcze lepszym "20th century boy", "Dandy in the underworld" ale również urzekają balladkami których maja na swoim koncie dośc duzo chociazby taki "Highway Knees". Od siebie dodam, ze graja swietnie, kazdy ich kawalek jest pełen energii czy to balladka czy cos mocniejszego. Co sadzicie o tej kapeli i moze o innej glam rockwej ? :)
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
A no oni sa troche smieszni, raczej sie smiesznie ubieraja i wygladaja, ale muzyke maja całkiem wporzadku :) Warto sie zanurzyc w krązek "Dandy in the underworld" :)
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
A mnie te piosenki....drażnią
Nie wiem czemu, dla mnie one się wloką tak bez sensu i bez energii. Nie lubie, nie lubie, nie lubie. A glam rock zabawna sprawa, ale za t-rex dziękuje serdecznie.
ah, ja zaczęłam zaznajamianie się z nimi właśnie od balladki, i nie znając nic innego byłam w sumie zadziwiona, że grają taaaką muzykę.
taaak, lubię bardzo.
_________________ take it easy baby,
take it as it comes..
so I've decided what I'm gonna do now, so I'm packing my bags for the misty mountains, where the spirits go now, over the hills where the spirits fly, ooh. i really don't know.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum