Jak dla mnie kawał porządnego rock'n'rolla. Niedawno wyszedł ich najnowszy LP. Jak ktoś nie ma to szukać szukać bo to NAJLEPSZA ROCKOWA PŁYTA JAKA WYSZŁA W OSTATNICH LATACH ! Rewelacja. Posłuchajcie a sami sie przekonacie. No a jakie jest Wasze zdanie na temat Velvet Revolver ?
(PS.- do napisania tematu zostałem zainspirowany przez zbanowanego na tym forum loko więc myśle że powinny mu sie należeć jakieś punkty i możliwosć wejścia tu :) :)
_________________ ---------------------
Kiedy ktoś napotka kogoś
kto buszuje w zbożu...
----------------------
A wiesz, ja nie cierpie Gunsów, ale przekonałem sie do tej wspominanej trójki właśnie dzięki velvet'om.
Ja odwrotnie, nie lubiłam Velvetów, a Gunsów bardzo. Kilka miesięcy temu przesłuchałam velvetów płyt i od tego momentu też ich lubię.
W końcu gitary Slasha i głosu scotta nie da sie nie lubic :D[/scroll]
Velveci po tej najnowszej CD - Libertad sobie wzmocnili pozycje w rockowej grupie konkretnych kapel, nagrali świetny album dając rady poprzedniemu, moim zdaniem to są dobrzy następcy Guns N' Roses (istniejących niestety w gównianym składzie dalej)
wieczór: ja nie mówie że QOTSA jest złe. Lubie ich już od dawna, ale po prostu nie uważam żeby ich najnowsza płyta była jakimś arcydziełem. Po przesłuchaniu płyty QOTSA i VR, lp drugiej kapeli jak dla mnie jest zdecydowanie lepsze, chciasz nie osłuchałem sie jeszcze dobrze z płytą QUOTSA.....jest ona oryginalna i odważna...ambitna.. na pewno....ale w tym wszystkim nie widze nic więcej....jakiś brak uczucia....nie wiem skąd to sie wzięło..
_________________ ---------------------
Kiedy ktoś napotka kogoś
kto buszuje w zbożu...
----------------------
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum