czytalem ze sa mieszanką the doors, led zeppelin i black sabbath, wydali jedną płyte w 2006 r, osobiscie bardzo przypadła mi do gustu, interesuje mnie wasza opinia na temat tego zespolu
podaje link do jednej piosenki jakby ktos nie słyszał
O masz, wlasnie mialem zakladac temat o nich :D Kapela z kopem i to potężnym. Jak pierwszy raz ich uslyszalem to myslalem ze to jakas stara kapela z lat 70. :D Dla mnie to jeden z najlepszych zespołów ostatnich lat, mam nadzieje, że wydadzą jeszcze jakieś płyty.
szary, mi się wydaje, że nie za bardzo powielają. Niby brzmi znajomo, ale jakoś tak jakby hmmm orginalnie. Czasem mam wrażenie, jakby mieszali Pop i rock lat 70tych. Dla mnie czadowy zespół. !
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Ranyyy, kiedy pierwszy taz usłyszałam płytę "Wolfmother" nie mogłam się od niej oderwać Świetna energia, całkiem fajny wokal!!!! Oryginalna kapela, bardzo ale to bardzo mnie wciągnęło i to jedno z moich osobistych największych odkryć muzycznych w tym roku!!!
Już dawno nic mnie tak nie porwalo Polecam polecam i jeszcze raz polecam!
Tak jak napisał YodaM - czadowy zespol!
I nie zgodzę się że kogokolwiek powielają, naśladują - oni są naprawdę oryginalni!
_________________ "Po co mam czas tracić na mówienie do ściany - ściana i tak zawsze swoje wie...'
Ja ściągnęłam dzisiaj na emule...:) ale jeszcze sie za nią nie zabrałam, takze jak przesłucham to coś napisze:p
_________________ so, so you think you can tell heaven from hell
blue skies from pain
can you tell a green field from a cold steel rail?
a smile from a veil?
do you think you can tell?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum