Zespół Houk zawsze gościł na moim winampie mimo to nigdy specjalnie sie w tym zespole nie zasłuchiwałem. Dopiero niedawno pod wpływem mojego znajomego (fana reggae) postanowiłem zgłębić ich twórczość. I poprostu ta muzyka mnie zmiażdżyła, to było to czego szukałem, reggae i lekki punk smyrnięty momentami hard rockiem. Barwną postać Darka Malejonka znałem już wcześniej (ba, nawet udało mi się z nim parę razy zamienić słówko) głównie z Tymoteusza w którym się również zasłuchuje mimo to dopiero teraz odkryłem Houka.
Jeśli ktoś słyszał o tym bandzie niech śmiało się wypowiada w tym temacie ;)
Transmission into your heart.
Byłam w 7 niebie kiedy usłyszałam ten utwór jakiś czas temu w Trójce.
Z samą piosenką nie mam najprzyjemniejszych wspomnień, ale mimo to ją uwielbiam :) Jednak nie bawiłam się jeszcze w poznawanie ich twórczości, może jak znajdę czas.
_________________ Never thought you'd fuck with my brain
*
Dance me to the end of love...
A no znam znam, moze nie tak dobrze jak trzeba by było ale cos tam kojarze. Głowinie z kawałków "trasmission into your heart" i "Zyje w tym miescie" - bardzo odmienne klimaty i jak poraz pierwszy zobaczylem teledyski do tych kawalkow podpisane tą samą nazwą kapeli to myślalem ze to jakis błąd :P Ogolnie to "Zyje w tym miescie" mi sie kojarzy tak troche pozytywnie a troche mi smutno jak tego slucham...
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Płytkę "Generation X" swego czasu ostro katowałem. I wsio byłoby ok, gdyby nie to j***** rege. Nic nie poradzę, nie trawię tej muzy, więc kawałki, w których się takowe pojawiało przyprawiały mnie o torsje. Cała reszta mile targała worem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum