Kiedyś usłyszałam gdzieś tę nazwę i praktycznie przesz to ściągnęłam kilka ich płyt.. ;] Do dzisiaj jest to jedyny zespół ska który lubię.
Moja ulubiona płyta to "Uczucia w promocji", a szczególnie piosenka "Wiosna". Natomiast "Dzień wagarowicza" chodzi za mną, gdy muszę wstać do szkoły, a totalnie mi sie nie chce
ja ich pamiętam z trasy PUNKY REGGAE Live którą grali z Farben Lehre.. kawałek Wiosna kojarze ale chyba tylko to, no i to, że są bodaj z Bielska Białej:)
_________________ Tym co masz jest sumienie, bracie, szanuj je bo możesz je stracić
Byłam raz na ich koncercie podczas dni mojego miasta w 2009 roku i z chęcią wybiorę się ponownie, gdy będzie okazja. Ogółem nie jestem fanką ska, ale ZMŻ słucha się bardzo przyjemnie. Pozytywna kapela. Niestety nie wgłębiłam się zbytnio w ich dyskografię, ale mam parę ulubionych kawałków, m.in. "Kwiatek" się do nich zalicza. :)
_________________ "Non conta la distanza, conta solo la fede."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum