Ogólnie podoba mi się sam klimat, ta aura piękna, zmysłowości i tajemniczości...
właśnie. pomimo tego że na codzień słucham "cięższych brzmień" to znajduje czasem czas aby jej posłuchać... np teraz, soundtrack z "Władcy Pierścieni"-"May it be" ^^
właśnie. pomimo tego że na codzień słucham "cięższych brzmień" to znajduje czasem czas aby jej posłuchać...
Ale o to tu chodzi, na tym polega urok takiej muzyki, że słuchasz tego raz na jakiś czas, wieczorem, przy zgaszonym świetle, zapachowej świeczuszce czy kadzidełku... Dopiero wtedy taka muzyka buduje odpowiednią aurę.
Do słuchania na co dzień to się kompletnie nie nadaje. Za mało powera!
_________________ - ...stwierdzono u niej wręcz niepoczytalną skłonność do okrucieństwa,
agresji, gwałtownych wybuchów gniewu a także wybujały temperament.
- u każdej baby można stwierdzić coś takiego.
A ja nigdy Enyji (Enyii? Enji?) słuchać nie potrafiłam i żadne świeczuszki, kadzidełka i gwiazdeczki nie są w stanie tego zmienić. Poza tym kilka lat temu byłam tym katowana przez dwa tygodnie i wtedy powiedziałam sobie Nigdy więcej. I nie chodzi tu o to, że nie ma powera, po prostu coś mi nie pasuje.
_________________ the further we go and older we grow,
the more we know, the less we show..
A ja nigdy Enyji (Enyii? Enji?) słuchać nie potrafiłam i żadne świeczuszki, kadzidełka i gwiazdeczki nie są w stanie tego zmienić.
Bo to muzyka jest najważniejsza. Reszta to tylko oprawa, dodatki. Jeśli nie podoba Ci się muzyka, to nie pomogą żadne cuda i wianki.
_________________ - ...stwierdzono u niej wręcz niepoczytalną skłonność do okrucieństwa,
agresji, gwałtownych wybuchów gniewu a także wybujały temperament.
- u każdej baby można stwierdzić coś takiego.
Według mnie piękna muzyka.Dobry wokal to podstawa.Tego nie brakuje na szczęście ;).Utwory strasznie uspokajające..czasem i taka odmiana jest potrzebna ;).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum