Wysłany: 2009-12-25, 19:09 Kolędy i inne świąteczne utwory
Może na początek skromnie wrzucę coś co ma dużo wspólnego ze świętami i w jakimś tam sensie nawet tematyką "grunge" za sprawą wykonawcy.
Tematu nie trzeba chyba wyjaśniać ;)
Nie skomentuję powyższego, za to skorzystam z "dzielnika" postów
Ja nie wiem... moge dzisiaj przez cały dzien słuchać tego, nawet nie obruszam się tym że jest to najpopularniejszy zagraniczny świąteczny utwór
atmosferę świąt buduje przede wszystkim muzyka, bez niej możemy i cały dzień na komputerze przesiedzieć, albo zachlać się u znajomych i tej atmosfery nie poczujemy, a nie wszędzie stoją choinki bo nie każdego na nie stać, a śpiewać każdy może, trochę lepiej trochę gorzej
heledore, na świat warto czasami patrzeć z przymrużeniem oka, podobno i Św. Mikołaj stoi na straży systemu korporacji ble ble ble
Trochę spóźnionym ale za to w jakim stylu zapodaję ;)
A klimat świąt... Po raz setny "White christmas", kolędy w wykonaniu "gwiazd" i totalna cepelia gdzie by człowiek nie spojrzał. Gorzej niż w Ciechocinku.Gdyby nie żarcie to dla mnie mogłoby świąt nie być, żadnych ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum