Inaczej... jesli mieliby mabitne teksty i muzyke to by ich ambitneijsza publika sluchala. Przyklad. Wezmy takiego Slipknota, Lordi albo stare dobre KISS gdzie kolesie sie przebieraja, maluja lub maskuja swoje oblicza przed publika. Ok wiadomo ze moze robia to bo chca sie sprzedac, ale nie slucha ich zaden dzieciak w wieku 10-14 lat bo to jest zespol ktory gra w miare ambitnie i z lepszymi tekstami ktore jak widac interpretuje i slucha starsza publika bo mlodsi tego nie rozumieja i nie sluchaja bo dla nich to za ambitne jest :P [modle sie zeby teraz ktos to zrozumial ;p]
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Inaczej... jesli mieliby mabitne teksty i muzyke to by ich ambitneijsza publika sluchala. Przyklad. Wezmy takiego Slipknota, Lordi albo stare dobre KISS gdzie kolesie sie przebieraja, maluja lub maskuja swoje oblicza przed publika. Ok wiadomo ze moze robia to bo chca sie sprzedac, ale nie slucha ich zaden dzieciak w wieku 10-14 lat bo to jest zespol ktory gra w miare ambitnie i z lepszymi tekstami ktore jak widac interpretuje i slucha starsza publika bo mlodsi tego nie rozumieja i nie sluchaja bo dla nich to za ambitne jest :P
Nawiaze do Slipknota- co jak co, ale ambitnych txtow im zarzucic nie mozna;p 'people people = shit' z iowy - to chyba najlpszy przyklad;] aaa... i Slipknota sluchaja wlasnie najczesciej dzieciaki, bo to najlatwiej dostepny [co nie naczy zly] mrok;p.
Moth, ok ok ze slipknotem mnie ponioslo ;p ale spojrz na Kiss albo kto tam jeszcze sie malowal czy co wyczynial ? hmmm np. Ozzy zjadal golebia a nie sluchaja go dzieciaki po 10 lat tylko najczesciej ludzie po 30 czyli zatwardziali rockowcy ;p
---
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Bo pojecie "buntowniczy" zostalo zjedzone przez komercje... ;/
Moth, nom niby tak, ale nie sluchaly ich dzieciaki po 10-14 lat :) a do tego zapisali sie na kartach muzycznej historii jako zespol juz legendarny, a patrzac na TH to mozna powiedziec ze sa oni hmmm parodia dobrego gustu i muzyki rockowej ;p
---
tyle że tacy ludzie-dzieci wcale nie są zbuntowane tylko przyjmują to co im media narzucą...
buntownicy nie słuchają muzyki która podoba sie wszystkim
Określenie buntownicy było tutaj ironią
_________________ Your world can end in the blink of an eye. One event, one unexpected twist of fate and suddenly the world as you knew... is gone... forever. All that you held dear, all that you held close... is washed away in a sea of distant memory. Life... is cruel. Of this I have no doubt. But life continues on... with, or without you. One can only hope that one leaves behind a lasting legacy. But so often, the legacies we leave behind... are not the one we intended.
Ah no i image wcale nie jest przybrany że się tak wyraze
Bracia od dawna jeszcze zanim się wybili mieli podobne fryzury
Tom Dredy a Bill takie coś dziwnego na łbie
Nie ma czym się podniecać. Dziwi mnie to, że tak bardzo sra się żarem gdy tylko rozmowa wkracza na temat TH. Kicz zawsze był, jest i będzie. Im bardziej ktoś próbuje udowodnić jak bardzo nie lubi TH, tłumaczy się na wszystkie strony, tym komiczniej to wygląda i wywołuje zupełnie inny efekt u odbiorcy.
Nie ma czym się podniecać. Dziwi mnie to, że tak bardzo sra się żarem gdy tylko rozmowa wkracza na temat TH. Kicz zawsze był, jest i będzie. Im bardziej ktoś próbuje udowodnić jak bardzo nie lubi TH, tłumaczy się na wszystkie strony, tym komiczniej to wygląda i wywołuje zupełnie inny efekt u odbiorcy.
Na to wygląda.
Coś podobnego starałam się napisać, ale chyba mi nie wyszło Zgadzam się tu z Mothem.
_________________ Your world can end in the blink of an eye. One event, one unexpected twist of fate and suddenly the world as you knew... is gone... forever. All that you held dear, all that you held close... is washed away in a sea of distant memory. Life... is cruel. Of this I have no doubt. But life continues on... with, or without you. One can only hope that one leaves behind a lasting legacy. But so often, the legacies we leave behind... are not the one we intended.
Przesłuchałam ich płytę w całości (cięężko było ) i TH mówię- NIE :-)
Jak dla mnie to jednak muzycznie są dosyć słabi... Zdaje się że tylko jeden kawałek jakoś w miarę pozytywnie zapadł mi w pamięć (ciekawe tylko jak by to wyszło na żywo ) a wokal... no cóż nie jest źle, ale mogłoby być lepiej. W swoim sądzie nie uwzględniałam ich wyglądu, bo to zupełnie inna kwestia (chciałabym tylko zauważyć, że wokalista np. Green Day też maluje oczy, a jednak jego fani, a czasem i antyfani, nie zwracają na to uwagi- więc może coś w tym jest? ). Ich muzyka mi po prostu nie leży
Moim zdaniem powinni poczekać parę lat z debiutem. I nie chodzi mi o ich obecny wiek, ale o dopracowanie umiejętności (nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi ) a wtedy może... ale ja nie lubię śpiewu po niemiecku, więc parę lat ćwiczeń więcej i angielskie teksty i jak dla mnie mogą śmiało egzystować
_________________ Ludzie, którzy nienawidzą, są niewolnikami samych siebie.
chciałabym tylko zauważyć, że wokalista np. Green Day też maluje oczy, a jednak jego fani, a czasem i antyfani, nie zwracają na to uwagi
Tak ale on nie wyglada jak kobieta jak sobie te oczy pomaluje ;p Mozna sobie takie cos robic, ale po co ?
---
No właśnie, a jak ktoś nie lubi to również jego rzecz. Ale najwyraźniej trudno się pogodzić niektórym z myślą ze ktos może być inny niż on sam i tym samym nie byc tym gorszym. Zawiść i pogarda wszechobecna, smutne to i napawa odrazą. Pozwolmy zyc innym wedlug ich zycia, nie pluc i nie szydzić bo jesli wszyscy dookola sa zli.. to czy przypadkiem nie zyjemy w innym, wlasnym wyimaginowanym swiecie iluzji?
_________________ Tym co masz jest sumienie, bracie, szanuj je bo możesz je stracić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum